Word lid van onze huurdersorganisatie SPH!

Ben je huurder bij SSH&? Dan kun je lid worden van onze actieve huurdersorganisatie Stichting Platform Huurdersbelangen (SPH). SPH komt op voor de belangen van alle huurders en zorgt ervoor dat deze in de plannen en het beleid van SSH& worden meegenomen. Als huurder weet jij immers als geen ander wat er nodig is voor een fijne woonomgeving. SPH is een belangrijke gesprekspartner voor SSH&. Samen praten we over tal van onderwerpen die voor huurders belangrijk zijn, zoals duurzaamheid, renovatie, nieuwbouwplannen en servicekosten.  

Denk jij graag mee over verbeterpunten en ben je niet bang om je mening te laten horen? Lijkt het jou leuk om huurders van SSH& te vertegenwoordigen? En om het aanspreekpunt van jouw complex te worden? Misschien is lid worden dan wel iets voor jou! 

Meer informatie

Wat kun je verwachten?

Als lid van SPH heb je ongeveer twee keer per kwartaal een vergadering waarbij je advies geeft over bijvoorbeeld huurprijzen, duurzaamheid en de inclusie van internationale studenten. Hierbij ben je niet bang om kritisch te zijn of met eigen input voor verbetering naar voren te komen.

Als lid krijg je gratis toegang tot trainingen van de woonbond, kun je aansluiten bij kennissessies over verschillende onderwerpen (bijvoorbeeld: duurzaam bouwen, boekhouden voor organisaties, stikstof, sociale cohesie, etc.) en mag je gebruik maken van het kantoor van SPH, waar je kunt werken wanneer je maar wilt.
Voor je werkzaamheden ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Ervaring is niet vereist, maar naast dat je bij SSH& huurt, vraagt SPH wel om een flinke dosis enthousiasme!

Voorzitter gezocht!

SPH is momenteel specifiek op zoek naar een nieuwe voorzitter. Als voorzitter ben je hét gezicht van SPH, voer je het woord in de media en neem je het voortouw in overleggen namens SPH. Ervaring met bestuursfuncties of medezeggenschap is geen vereiste. Interesse? Neem gerust contact op met SPH.

Contact met SPH