SPH voor de student

Betrokkenheid en inbreng van jou, als bewoner, is belangrijk. Studenten hebben een frisse blik, goede idee├źn en verrassende inzichten. Deze zijn waardevol voor ons. Wij luisteren graag naar jullie.
Onze huurders vertegenwoordigen zich in een actieve huurdersorganisatie: Stichting Platform Huurdersbelangen (SPH). SPH behartigt de belangen van alle huurders en is voor ons een belangrijke gesprekspartner.  

Belangrijke gesprekspartner

Meerdere keren per jaar overleggen wij met SPH over onderwerpen als servicekosten, onderhoud, huurbeleid en renovatieplannen. Ook zit SPH jaarlijks met ons en de gemeenten Nijmegen en Arnhem om tafel om prestatieafspraken te maken over zaken als duurzaamheid, betaalbaarheid en de woningvoorraad in de gemeenten.

Bestuur = student

SPH heeft een bestuur en een algemene commissie, allemaal enthousiaste studenten die bij ons wonen en met ons meedenken en meepraten. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. De algemene commissie kiest het bestuur. Een keer per jaar is er een huurdersoverleg. Alle huurders zijn hiervoor uitgenodigd. Zij informeren de bewoners over wat SPH heeft gedaan en wat de plannen zijn.

Meer weten?

Kijk dan op de website van SPH

Meer weten over huurdersorganisaties? Kijk dan op de site van de Rijksoverheid

meer weten?

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden