Team Up with SSH& and SPH!

Publicatiedatum: 10-06-2021

Op donderdag 10 juni mailden wij onze bewoners om mee te doen aan ons nieuwe digitaal klantenpanel. Samen met onze huurdersorganisatie SPH zijn we op zoek naar leden voor dit klantenpanel.

Doel van het digitaal panel
We horen graag de ongezouten mening van onze bewoners over het beleid van SSH& en of zij frisse idee├źn hebben over nieuwe diensten en producten. We maken graag gebruik van de ogen en oren van de student, want die loopt dagelijks rond op zijn of haar complex of studentenhuis.

Studentgedreven beleid en dienstverlening
Doordat wij en SPH zo de mening van veel meer huurders horen, geeft dat ons een beter beeld bij wat de klant wil. Zo kunnen we ook gemakkelijker studentgedreven ons beleid en dienstverlening vormgeven. De inzet van het digitaal panel is onderdeel van het Programma Huurdersbetrokkenheid dat ook een belangrijk onderdeel is van ons nieuwe ondernemingsplan. 

Deelname is eenvoudig
Als lid van het klantenpanel ontvangt de bewoner enkele keren per jaar per e-mail de vraag om mee te doen met een (online) onderzoek. Het invullen duurt maar een paar minuutjes. Per onderzoek beslist de bewoner steeds zelf of ze nog willen deelnemen aan het panel.

Wat we doen met de uitkomsten
De uitkomsten van het panel worden door SSH& en SPH samen geduid. We koppelen na ieder onderzoek naar de deelnemers terug wat de uitkomsten zijn en wat we met de resultaten gaan doen.

Meer weten? Lees dan ook gerust de informatie op onze website

Wij hopen op veel aanmeldingen! Onder alle aanmeldingen verloten we meerdere bonnen die bewoners bij een lokale (horeca) ondernemer in de stad kunnen besteden. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden