Geen objecten gevonden

SSH& en Volkshuisvesting werken samen voor Arnhemse studenten

Publicatiedatum: 10-01-2020

SSH& neemt het beheer over van bijna 100 studentenkamers in Arnhem!

 

SSH&, de studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem, en woningcorporatie Volkshuisvesting Arnhem werken per 1 januari 2020 nauw samen. De huurders van bijna 100 Arnhemse studentenwoningen die Volkshuisvesting bezit, kloppen vanaf dit jaar bij SSH& aan. SSH& verzorgt daarnaast de toekomstige verhuringen van deze 3 studentencomplexen. Volkshuisvesting blijft eigenaar.

Volgens Volkshuisvesting heeft Arnhem als studentenstad een echte studentenhuisvester nodig. SSH& heeft jarenlange ervaring met het verhuren aan studenten en heeft de dienstverlening daar goed op gericht. Dat is een voordeel voor de studenten. De samenwerking tussen SSH& en Volkshuisvesting past tevens binnen de ambities van Arnhem Studiestad. SSH& verhuurt sinds 2014 al kamers en appartementen aan studenten in Arnhem. Vanaf 2020 verhuurt SSH& ruim 600 wooneenheden in Arnhem en 6.400 in Nijmegen. De bestuurders van beide huisvesters zetten op 9 januari jl. hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.

Om deze studentenwoningen (en kamers) gaat het:
Aan de Catharijnestraat en Rosendaalsestraat verhuurt SSH& respectievelijk 20 en 70 zelfstandige appartementen aan studenten. Het stadspand gelegen aan de Utrechtsestraat 58 heeft 7 onzelfstandige kamers en 1 zelfstandig appartement.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden