SSH& en Topsport Gelderland slaan de handen in één!

Publicatiedatum: 29-01-2021

Een flink aantal Gelderse topsporters combineert een sportcarrière met een studie. Maar waar het voor een reguliere student soms al lastig is om een kamer te vinden, is dat voor topsporters misschien nog wel moeilijker. Zij zoeken naar huisvesting waar ze zich ook optimaal op hun sport kunnen richten en waarbij bijvoorbeeld rust en een gezonde leefstijl belangrijk zijn. SSH& en Topsport Gelderland slaan daarom de handen in één.

In een verbouwd appartement op het SSH&-complex Boeckstaetehof komt vanaf half februari een Topsporthuis. Deze week ondertekende onze directeur-bestuurder Kees Stunnenberg een samenwerkingsovereenkomst met directeur Gudo Kramer van Topsport Gelderland.

Nieuwe kans op Boekstaetehof
Als SSH& zagen we nu de kans om op Boeckstaetehof een Topsporthuis te realiseren. Daar doet zich de kans voor omdat we appartementen aan het omzetten zijn in kamers met gedeelde voorzieningen. Hierdoor komt een gehele groepswoning in één keer beschikbaar. Dit is essentieel omdat we juist in één eenheid topsporters bij elkaar willen laten samenwonen. Daarmee hoop je dat de leefstijl van de medebewoners meer op elkaar aansluiten om zo bij te kunnen dragen aan het creëren van een topsportklimaat. “We zijn blij dat we ook voor deze groep studenten betaalbare huisvesting kunnen aanbieden”, aldus Kees Stunnenberg.

Op zoek naar topsporter nummer 3
In het appartement zijn 2 kamers verhuurd; aan een judoka en een zwemmer. De derde kamer is nog beschikbaar. De ingangsdatum is 10 februari 2021. Topsport Gelderland is op zoek naar een kandidaat voor deze kamer. Voor meer informatie over deze kamer mag je contact op nemen met Topsport Gelderland.

Fotografie: Bart van Gastel

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden