Loten start 22 juli 2020

Publicatiedatum: 15-06-2020

Zoals je waarschijnlijk weet gaan we binnenkort over van wachttijd naar loting bij de verdeling van woonruimte. Een grote verandering die we in oktober 2019 al aankondigde. We informeren je graag over de invoering van het nieuwe verdeelsysteem.

Start nieuw systeem op 22 juli 2020

Vanaf 22 juli maak je bij SSH& elke week kans op een kamer! Dit is drie weken later dan dat we oorspronkelijk van plan waren. We hebben extra tijd nodig om de laatste testen uit te voeren voor we van start gaan. We willen natuurlijk dat het allemaal goed werkt bij de start!

Laatste aanbod met wachttijd tussen 9 en 14 juli 2020

Doordat we iets later starten met het nieuwe systeem, hebben huidige studenten extra tijd om te reageren in het huidige systeem. Wij publiceren op 9 juli voor het laatst kamers en woningen die we toewijzen op basis van inschrijftijd. Dat betekent dat huidige studenten uiterlijk op 14 juli (voor 12 uur) de laatste woonbonnen kunnen indienen!

Overstap naar het nieuwe systeem

Om de overstap naar ons nieuwe systeem mogelijk te maken, hebben we de week erna géén aanbod. Op woensdag 22 juli adverteren we voor het eerst kamers en woningen in ons nieuwe systeem. Deze wijzen we toe op basis van loting.

Overgangsregeling en voorrang op Sterrenbosch en Gouverneur

Studenten die nog niet bij SSH& wonen, maar al ingeschreven stonden vóór 1 oktober 2015, maken gebruik van een overgangsregeling. Zij mogen tot 22 juli 2021 (in plaats van 1 juli 2021) ook mee loten op woningen, in plaats van alleen kamers. Op de complexen Gouverneur en Sterrenbosch krijgen deze ‘overgangers’ tijdelijk voorrang op huurders die op deze woningen reageren.

Studiebewijs ontvangen? Je mag reageren!

We verhuren alleen aan studenten. Daarom heeft het geen zin om te reageren op woonruimte zonder geldig studiebewijs. Ga je komend studiejaar voor het eerst studeren? Dan kun je met jouw studiebewijs voor het nieuwe studiejaar reageren op de kamers op onze website (vanaf 22 juli). Heb je nog geen studiebewijs ontvangen? Dan moet je nog even wachten voor je bij ons mag reageren.

Ben je ouderejaars? Dan toon je tot half augustus het huidige (lopend studiejaar) geldige studiebewijs. Vanaf 15 augustus mag je ook het studiebewijs van het aankomende studiejaar laten zien.

De kamers met voordrachtsrecht (coöptatie) verloten we niet

We verhuren ook kamers in studentenhuizen waar onze huurders het recht hebben om zelf een nieuwe huurder voor te dragen (coöptatie). Die kamers adverteren we niet op onze website, maar plaatsen onze huurders meestal zelf op verschillende Facebook groepen of andere websites. Ook hier liggen dus kansen voor jou! Vanaf 1 juli mag je al voorgedragen worden door huizen en gangen met coöptatie.

Heb je nog vragen?

Stel ze ons gerust. Je bereikt ons op 024 - 359 49 39 of mail naar infosshnnl. Een Facebook berichtje mag natuurlijk ook!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden