Geen objecten gevonden

Coronavirus: maatregelen en adviezen SSH&

Publicatiedatum: 16-03-2020

Het coronavirus, iedereen heeft het erover. De RU en de HAN besloten om colleges en tentamens af te lassen. En bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Vrijdag 13 maart informeerden wij onze bewoners over een aantal maatregelen rondom het coronavirus. Zondag 15 maart nam het kabinet extra maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. Naar aanleiding hiervan neemt ook SSH& een aantal aanvullende en nieuwe maatregelen. Samen moeten we ervoor zorgen dat het ook in onze complexen en panden zo veilig mogelijk blijft voor onze bewoners, bezoekers en medewerkers.

SSH& volgt landelijke richtlijnen
SSH& volgt uiteraard de richtlijnen van de bevoegde instanties: regering, RIVM en GGD. Preventief, om besmetting te voorkomen. Maar ook als er in één van onze woongebouwen of vestigingen besmettingen voorkomen, volgt SSH& strikt de maatregelen en instructies op van deze autoriteiten.

Kantoren SSH& gesloten
Het kantoor aan de Laan van Scheut 4 en de kantoren van de beheerders zijn met ingang van dinsdag 17 maart gesloten. Uiteraard zijn we via e-mail (infosshnnl) en telefoon (024 - 359 49 39)  gewoon bereikbaar.   

Alleen urgente reparatieverzoeken
We vragen je reparatieverzoeken alleen in te dienen (via Mijn SSH&) als deze urgent zijn en dus echt niet kunnen wachten.  

Afspraken met onze beheerders
Heb je de komende tijd een afspraak met een van onze klant- of complexbeheerders, dan zal deze afspraak waarschijnlijk niet doorgaan. De betreffende beheerder informeert je hierover.  

Schoonmaak? Ga dan even naar je kamer
Het schoonmaakprogramma (door het schoonmaakbedrijf) van je complex gaat gewoon door. Om de medewerkers van het schoonmaakbedrijf een veilige werkomgeving te bieden, vragen wij je bij schoonmaakwerkzaamheden in de gangen en algemene ruimten deze ruimten tijdelijk (45 tot 75 minuten) te verlaten. Ga dan gedurende de werkzaamheden naar je kamer. Dit voorkomt dat er teveel mensen bij elkaar in een ruimte zijn en bovendien kunnen de schoonmakers hierdoor beter hun werk doen. Wanneer wij vinden dat het niet verantwoord is dat medewerkers van schoonmaakbedrijven bepaalde ruimten betreden, kunnen wij besluiten de schoonmaakwerkzaamheden tijdelijk te beëindigen. Als dit het geval is, wordt je hierover op de hoogte gebracht.

Extra aandacht voor hygiëne
Neem ook je zelf verantwoordelijkheid. Heb extra aandacht voor hygiëne van “contactoppervlakken”, zoals  tafels, aanrecht, deurklinken en trapleuningen. Maak deze ook zelf regelmatig schoon.

Neem je verantwoordelijkheid bij klachten
Een van de landelijke maatregelen is dat mensen die verkoudheidsklachten hebben en dus hoesten, keelpijn of koorts hebben, sociaal contact met anderen moeten vermijden. We vragen je ook hierin je verantwoordelijkheid te nemen en hiermee goed te zorgen voor je medebewoners en anderen in je omgeving.

(Mogelijk) besmet met Corona? Informeer je huisgenoten en SSH&
Als je contact hebt gehad met je huisarts en/of de GGD en er is sprake van een (verdenking van) Corona-besmetting, volg dan de instructies die je hebt gekregen en informeer anderen daarover. Weet dat de GGD, vanwege de privacywetgeving, geen informatie door mag geven aan SSH& of aan huisgenoten. Het kan echter wel heel nuttig zijn dat je huisgenoten en SSH& die informatie krijgen. Het is niet verplicht dat te doen, maar wel verstandig.

Mocht zich in de situatie wat veranderen, dan informeren wij je hierover. Heb je vragen over dit bericht? Mail ons dan via info@sshn.nl of bel ons op (024) 359 49 39.

Dank voor je medewerking.

We wensen je gezondheid toe en pas goed op jezelf en op anderen in je omgeving!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden