Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language
Over ons Nieuws en publicaties Nieuws Laatste nieuws Start verhuur 37 nieuwe woningen Heidepark

Start verhuur 37 nieuwe woningen Heidepark

Leestijd: 2 min

Ons complex Heidepark onderging de afgelopen maanden een flinke metamorfose: we realiseerden een derde verdieping bovenop het bestaande complex met 35 nieuwe studentenwoningen. Op de eerste en tweede verdieping realiseerden we twee extra woningen.
Met in totaal 37 nieuwe woningen biedt Heidepark een mooie kans voor studenten die een zelfstandige woning zoeken.

Nieuwsgierig? Check de video voor een eerste indruk!
 
Start verhuur

Op woensdag 17 maart start de verhuur van de nieuwe studentenwoningen in het gerenoveerde complex. Dit doen we gefaseerd, over een periode van vier weken en via loting.  Meeloten mag als je huurder bent bij SSH&. Nieuwe bewoners kunnen dan vanaf 3 mei (en per latere data) intrekken in het complex.

Hoe zien de woningen er uit?

De nieuwe woningen variëren tussen de 23 m2 en 26m2 en zijn te huur vanaf 359 euro netto per maand (na aftrek van huurtoeslag). Iedere studentenwoning heeft een eigen keuken, douche en toilet. Op de begane grond van het gebouw is een ontmoetingsruimte gecreëerd. Hier kunnen studenten gezellig met medebewoners of vrienden samenkomen.

Studenten onder de 23 jaar krijgen voor sommige woningen een tijdelijke korting op de huur, zodat zij huurtoeslag kunnen aanvragen. In de advertentie vermelden we of jongerenkorting van toepassing is.

Over de omgeving

Het complex Heidepark ligt aan de rand van het Goffertpark. Hardlopen, een boekje lezen in het gras of een concert bijwonen is daar allemaal mogelijk! Het complex ligt niet ver van de onderwijsinstellingen en je fietst in tien minuten naar het centrum van Nijmegen.

Dus, wil je zelfstandig wonen in een groene omgeving? Reageren kan vanaf woensdag 17 maart!
Wil je meer weten? Bekijk de video of lees meer over het complex.