Welke overige diensten zijn er op de complexen?

Fietsenmaker:
Via organisatie Breed is er een fietsenmaker op Hoogeveldt en Vossenveld. Hij helpt je bij het plakken van je fietsband of andere reparaties. Materialen heeft hij niet, dus wil je bijvoorbeeld een nieuwe band op je fiets laten leggen, breng dan zelf een band mee. De reparaties zijn gratis! Waar en wanneer?

De fietsenmaker is in verband met de huidige situatie (corona) op onderstaande dagen slechts tot 12.00 uur aanwezig op het complex. Houden jullie je ook aan de regels van de overheid om zo jezelf en onze medewerkers te beschermen? Houd 1,5 meter afstand als je jouw fiets komt brengen! Bedankt!

Hoogeveldt, onder de winkel, in de fietsenkelder (hellingbaan af): Maandag, dinsdag, donderdag van 8.30-17.00 uur (pauze tussen 12.30 en 13.00). Woensdag van 13.00-17.00 uur en vrijdag van 08.30-12.30 uur. 
Vossenveld: op woensdag van 08.30 tot 12.30, tegenover de ingang van de hoogbouw, bij de fietsenstalling.

Auto huren via StudentCar:
StudentCar is een selfservice autodeel bedrijf. Dit houdt in dat je 24/7 toegang hebt tot een auto wanneer het jou uitkomt. Geen balies, geen sleutels, geen moeite. De auto's staan op drie plekken in Nijmegen; bij SSH& complexen Galgenveld en Vossenveld maar ook bij de Radboud Universiteit, vlak voor complex Sterrenbosch aan de Heyendaalseweg. Om een StudentCar te kunnen rijden moet je je eerst (eenmalig) aanmelden op de site of de app voor Android of Apple op je smartphone downloaden. Meer informatie vind je op Studentcar.

Swapfiets
Zoek je een fiets? Kijk eens op de website van Swapfiets en meld je aan!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden