Beheerderskantoor Campus

Onze beheerders vind je in een ‘clusterkantoor’. Vanuit daar komen we naar je toe als je ons nodig hebt. We hebben geen vaste spreekuren meer. Want je regelt alles makkelijk online, en een afspraak met een beheerder is zo gemaakt. Ook kun je ons op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur bellen via telefoonnummer 024 – 359 49 39. Mailen mag natuurlijk ook via infosshnnl. Maar wil je toch liever even iemand persoonlijk spreken zonder afspraak? Dan is het slim om op donderdagmiddag langs te komen op een van de clusterkantoren. Op alle clusterkantoren heb je op donderdagmiddag tussen 14.00 – 17.00 uur de meeste kans dat er iemand aanwezig is.

Jouw clusterkantoor
Je bent van harte welkom op het kantoor aan de Prof. Bromstraat 56 in Nijmegen.
Uiteraard ben je ook altijd welkom in ons kantoor aan de Laan van Scheut 4. Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur

Calamiteitennummer
Heb je een urgent probleem  op werkdagen na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen? Bel dan het calamiteitennummer: 024 – 359 49 69. Dit nummer bel je bij noodsituaties zoals brand, stormschade, uitval van een installatie, lekkage van gas- en waterleidingen of als je jezelf bijvoorbeeld hebt buitengesloten.

    

Klantbeheerder                  Klantbeheerder                Klantbeheerder                        
Gerie Verhoeven                 Rob Jansen                       Merlijn van Dijk                        

      
Complexbeheerder           Complexbeheerder           Complexbeheerder           Complexbeheerder
Rutger Wolters                  Ferdi Philipsen                  Geert van Bon                   Otto van de Wert

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden