Geen objecten gevonden

Huurbeleid

Studeren, wonen, uitgaan, sport, vrienden; het studentenleven is leuk, maar kost ook veel geld. Studenten letten daarom goed op de prijs van een kamer. Wat vindt een student echt belangrijk? En wat heeft de student ervoor over? Uiteindelijk gaat het om de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Want met het beetje geld dat ze hebben, willen ze wel waar voor hun geld. Wij begrijpen dat helemaal. Daarom letten wij op onze kosten. Want we willen natuurlijk wel dat studenten onze kamers en appartementen ook daadwerkelijk kunnen betalen. Dat geldt voor alle wooneenheden. Ook de duurdere en grotere kamers zonder recht op huurtoeslag. Daarom voeren we maar beperkte huurstijgingen in. En als het even kan, gaan we de huur van de duurdere kamers zelfs verlagen. Zodat ook deze wooneenheden betaalbaar blijven. Dat doen we met het oog op de toekomst: wat als studenten het niet meer kunnen betalen?

Lage lasten, hoge service
Betaalbaar wonen, gaat verder dan alleen de huur. We zijn kritisch op alles wat we inkopen. We investeren in duurzaamheid, zodat de prijs voor gas, water en licht nog lager kan. En we houden de servicekosten zo laag als het kan, zonder op kwaliteit in te leveren. We stellen regelmatig de vraag: "Wat heeft een student ├ęcht nodig? En wat niet?"

Puntenstelsel overheid bepaalt de huur
De huur bepalen wij met behulp van een door puntenstelsel. Dit puntenstelsel is door de overheid bepaalt. Aan dit puntenstelsel hangt een maximale huur. Meer dan dit maximale bedrag vragen wij niet. Je betaalt dus nooit teveel!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden