Geen objecten gevonden

Inschrijven

Ga je studeren in Nijmegen of Arnhem en ben je op zoek naar een kamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn er voor studenten. Studenten die een eigen plek zoeken, een thuis tijdens de studententijd.

SSH& wijzigt verdeling studentenkamers per 1 juli 2020
Vanaf 1 juli 2020 maak je bij SSH& elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen vanaf het nieuwe studiejaar op basis van loting

Aanmelden is tot 1 juli 2020 niet mogelijk. Het inschrijfformulier staat niet meer op onze website.
Ons huidige verdeelsysteem werkt op basis van inschrijftijd. Het nieuwe systeem gaat per 1 juli 2020 in en dan werken we met loting. In de periode daartussen heeft het geen zin om je in te schrijven. Dit komt doordat de inschrijftijd die je opbouwt vanaf het moment van inschrijven tot 1 juli 2020 niet lang genoeg is om kans te maken op een kamer of studentenwoning. De kamers voor eerstejaars wijzen wij tot 1 juli 2020 toe aan studenten die zich al ruim voor 21 oktober hebben ingeschreven.

Vanaf 1 juli 2020 kun je gratis een profiel aanmaken op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers.

Coƶptatie en onderhuur
Word je voorgedragen voor een kamer of ga je in onderhuur? Neem dan contact met ons op via wonensshnnl. Wij verzorgen dan de inschrijving voor je. Dit is gratis.

Al bij SSH& ingeschreven?
Dan verandert er tot 1 juli 2020 niets voor je. Je maakt tot die tijd gebruik van je inschrijving op basis van de huidige regels.

Op zoek naar informatie over onze complexen? Check onze webapp Ask Simon!

Like ons direct op Facebook & Instagram! Zo blijf je op de hoogte van het laatste SSH& nieuws en leuke acties!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden