Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Uitgaan Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Uitgaan in Nijmegen

Nijmegen is een unieke stad, het is zelfs de oudste stad van Nederland. Maar dat zie je niet terug in de inwoners van de stad. Met meer dan 20.000 studenten is Nijmegen naast de oudste stad ook een echte studentenstad! Dat zorgt natuurlijk voor een bruisend nachtleven waar wij je in dit blog artikel meer over gaan vertellen.

Kroegen en cafés

Met meer dan 400 horecazaken waarvan ruim 150 bestaan uit kroegen en cafés is er elke avond genoeg te doen in Nijmegen. Elke dag van de week worden er verschillende events georganiseerd die gericht zijn op studenten. 

Doordeweeks uitgaan in Nijmegen

Ben je even helemaal klaar met school en krijg je drang om los te gaan? Dan kan je op maandag al beginnen met 2 jarenlange tradities: Meter Maandag en Bierbingo. Op dinsdag speel je een pub quiz bij Proeflokaal Beij Ons en wanneer je op woensdag nog energie hebt kun je profiteren van studenten restjes dag bij Wijncafé Pinot. Heb je de hele week braaf je huiswerk gemaakt? Dan is donderdag jouw dag om helemaal los te gaan, ook in Nijmegen is dit dé studentenavond bij uitstek.

Uitgaan in het weekend

Blijf je in het weekend in Nijmegen? Dan kan je ‘s middags al beginnen met het weekend van je leven. De vrijdagmiddagborrel is een heus begrip in Nijmegen waar door veel horecazaken op wordt ingespeeld. Op zaterdag zijn er genoeg kroegen open, maar kan je er ook voor kiezen om een van de vele concerten te bezoeken die worden georganiseerd in poppodium Doornroosje. Zondag is niet écht een feestdag, maar er zijn gelukkig genoeg barretjes en restaurants open waar je een drankje kunt doen. 

Studentenverenigingen en uitgaan in Nijmegen

Naast de studenten restjes avond op woensdag is dit vaak de avond dat studentenverenigingen hun leden voorzien van een borrel. Studie en studentenverenigingen zijn een goede plek om nieuwe studiegenoten te ontmoeten en wellicht je nieuwe drink buddy te vinden. 

Jouw studentenleven compleet met SSH&

Als je uitgaat in Nijmegen is het fijn als je vanuit de kroeg makkelijk thuis komt. SSH& is de organisatie om de ideale studentenkamer in Nijmegen te vinden. Via onze website maak je makkelijk een account aan, het enigste wat hiervoor vereist is, is een geldig studiebewijs. Wanneer je een account hebt aangemaakt kan je het woningaanbod bekijken en elke woensdag na 12.00 deelnemen aan een loting. Door ons lotingssysteem maakt iedereen evenveel kans op een kamer, meer informatie over hoe het loten werkt vind je op deze pagina.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon