Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Uitgaan in Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Studeren is soms best intensief. En soms wil je even kunnen ontspannen en lol maken. Gelukkig kun je dat allemaal doen in Nijmegen.

De (oudste) studentenstad

Nijmegen is de oudste stad van Nederland, al zie je dat niet terug in de inwoners. Inmiddels heeft Nijmegen meer dan 20.000 studenten en is daarmee een rasechte studentenstad.

Kroegen en cafés

Je vindt in Nijmegen meer dan 400 horecazaken waarvan ruim 150 kroegen en cafés zijn. Met zoveel verschillende zaken is er voor iedereen wel een kroeg of café die bij hem of haar past. Omdat Nijmegen een echte studentenstad is richten veel horecazaken zich dan ook op studenten. Bijna elke dag van de week worden er verschillende events georganiseerd speciaal voor studenten.

Volop genieten

Om volop te genieten van het uitgaansleven in  Nijmegen wil je niet de hele tijd heen en weer reizen. Hoe lekker zou het zijn als je je eigen kamer hebt in Nijmegen? Bij SSH& kun je elke woensdag om 12:00 uur reageren op een studenten- kamer of woning die beschikbaar is. Het reageren kan tot de woensdag erop tot 11:00 uur. Dan wordt er door een systeem bepaald wie de kamer krijgt. Dit gebeurt volledig automatisch en willekeurig, wel zo eerlijk.

Meld je aan

Wil jij lekker uit kunnen gaan en toch dicht bij huis zijn? Meld je dan aan bij SSH&. Je hoeft alleen je profiel in te vullen een een studiebewijs te hebben. Super simpel, en je kan gelijk reageren op een kamer.

 

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon