Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Uitgaan in Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Na een zware week studeren wil je even stoom kunnen afblazen om weer tot rust te komen. Gelukkig is Arnhem daar de perfecte stad voor.

De gevarieerde stad Arnhem

In Arnhem vind je een groot aantal gezellige cafés, restaurants en lounges. Of je nou gezellig op het terras wil bijkletsen met je vrienden of liever in de club staat te dansen, in Arnhem vind je alle ingrediënten die je nodig hebt voor een goed avondje stappen.

Lekker dichtbij huis

Als je een avondje wil gaan stappen met vrienden loop je vaak tegen een probleem aan: de ene vind het te ver reizen, de ander heeft geen vervoer naar huis terug. Het mag niet te laat worden, anders rijden er geen treinen meer. Het zou toch veel lekkerder zijn als je na een zo’n avond gewoon met de fiets, of zelfs lopend, naar huis kan. Dan hoef je ook niet bang te zijn dat je per ongeluk je ouders wakker maakt zodra je de deur open doet.

Verloting van kamers

Bij SSH& kun je elke woensdag om 12:00 reageren op een vrijgekomen woning of kamer. Reageren kan een week lang, tot de volgende woensdag 11:00. Dan wordt er door een lotingsysteem beslist wie de kamer krijgt. Je mag op 1 kamer of woning per week reageren en alleen als je student bent.

Meld je aan

Heb jij interesse in een woning in Arnhem? Schrijf je dan snel bij ons in. Zodra je je profiel hebt ingevuld en een geldig studiebewijs hebt ingediend kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon