Uitgaan in Arnhem

Na een zware week studeren wil je even stoom kunnen afblazen om weer tot rust te komen. Gelukkig is Arnhem daar de perfecte stad voor.

De gevarieerde stad Arnhem

In Arnhem vind je een groot aantal gezellige cafés, restaurants en lounges. Of je nou gezellig op het terras wil bijkletsen met je vrienden of liever in de club staat te dansen, in Arnhem vind je alle ingrediënten die je nodig hebt voor een goed avondje stappen.

Lekker dichtbij huis

Als je een avondje wil gaan stappen met vrienden loop je vaak tegen een probleem aan: de ene vind het te ver reizen, de ander heeft geen vervoer naar huis terug. Het mag niet te laat worden, anders rijden er geen treinen meer. Het zou toch veel lekkerder zijn als je na een zo’n avond gewoon met de fiets, of zelfs lopend, naar huis kan. Dan hoef je ook niet bang te zijn dat je per ongeluk je ouders wakker maakt zodra je de deur open doet.

Verloting van kamers

Bij SSH& kun je elke woensdag om 12:00 reageren op een vrijgekomen woning of kamer. Reageren kan een week lang, tot de volgende woensdag 11:00. Dan wordt er door een lotingsysteem beslist wie de kamer krijgt. Je mag op 1 kamer of woning per week reageren en alleen als je student bent.

Meld je aan

Heb jij interesse in een woning in Arnhem? Schrijf je dan snel bij ons in. Zodra je je profiel hebt ingevuld en een geldig studiebewijs hebt ingediend kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers.

Inschrijven