Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studio Nijmegen student

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Nijmegen de studentenstad

Je gaat in Nijmegen studeren, of je studeert er al. De stad is voor studenten heel fijn en heeft je veel te bieden. Zo is er een rijk verenigingsleven in Nijmegen: er zijn diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen in Nijmegen waar je uit kan kiezen. Elke vereniging heeft hun eigen karakter, maar ze willen allemaal jouw studententijd verrijken. Tijdens je studententijd kan je heerlijk genieten van plekken zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark. Kortom, Nijmegen is een hele fijne stad om te wonen en te studeren. 

Studio's voor studenten

Op zoek naar een studio of kamer in Nijmegen? Wij bieden veel kamers en woningen aan in Nijmegen, specifiek voor studenten. Zo zijn wij inmiddels de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem. We helpen je graag bij het vinden van betaalbare en fijne huisvesting voor tijdens je studententijd. SSH&, hier wonen studenten. 

Over wonen bij SSH& 

We bezitten momenteel bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden in Nijmegen en Arnhem. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat er voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening is voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. We staan natuurlijk ook open voor andere, aanverwante, doelgroepen zoals internationals. 

Hoe werkt het reageren op kamers?

Ons lotingsysteem zorgt ervoor dat je elke week opnieuw kans maakt op een kamer. Het is wel belangrijk dat je een (gratis) profiel hebt aangemaakt op onze website én dat je over een geldig studiebewijs beschikt. Elke woensdag om 12:00u komt het nieuwe woningaanbod online op de site. Je kan dan reageren op één kamer per week. Je wooncarrière bij SSH& begint namelijk bij een kamer, als je dan eenmaal bij ons huurt kun je ook gaan reageren op studio's in Nijmegen. 

SSH& helpt je graag bij het vinden van een nieuw thuis in Nijmegen voor jou als student. Schrijf je gratis in op onze website en maak elke week opnieuw kans op een kamer of woning. 

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon