Geen objecten gevonden

Studio Nijmegen student

Nijmegen de studentenstad

Je gaat in Nijmegen studeren, of je studeert er al. De stad is voor studenten heel fijn en heeft je veel te bieden. Zo is er een rijk verenigingsleven in Nijmegen: er zijn diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen in Nijmegen waar je uit kan kiezen. Elke vereniging heeft hun eigen karakter, maar ze willen allemaal jouw studententijd verrijken. Tijdens je studententijd kan je heerlijk genieten van plekken zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark. Kortom, Nijmegen is een hele fijne stad om te wonen en te studeren. 

Studio's voor studenten

Op zoek naar een studio of kamer in Nijmegen? Wij bieden veel kamers en woningen aan in Nijmegen, specifiek voor studenten. Zo zijn wij inmiddels de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem. We helpen je graag bij het vinden van betaalbare en fijne huisvesting voor tijdens je studententijd. SSH&, hier wonen studenten. 

Over wonen bij SSH& 

We bezitten momenteel bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen en bijna 80 stadspanden in Nijmegen en Arnhem. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat er voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening is voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. We staan natuurlijk ook open voor andere, aanverwante, doelgroepen zoals internationals. 

Hoe werkt het reageren op kamers?

Ons lotingsysteem zorgt ervoor dat je elke week opnieuw kans maakt op een kamer. Het is wel belangrijk dat je een (gratis) profiel hebt aangemaakt op onze website én dat je over een geldig studiebewijs beschikt. Elke woensdag om 12:00u komt het nieuwe woningaanbod online op de site. Je kan dan reageren op één kamer per week. Je wooncarrière bij SSH& begint namelijk bij een kamer, als je dan eenmaal bij ons huurt kun je ook gaan reageren op studio's in Nijmegen. 

SSH& helpt je graag bij het vinden van een nieuw thuis in Nijmegen voor jou als student. Schrijf je gratis in op onze website en maak elke week opnieuw kans op een kamer of woning. 

Inschrijven