Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Studeren Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Je begint een nieuwe studie in Arnhem, en daarom wil je natuurlijk graag op kamers in deze studentenstad. Arnhem heeft veel mooie plekken te bieden zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Kortom: de perfecte plek om jouw studententijd te beleven!

Waarom Arnhem?

Wanneer je gaat studeren wil je natuurlijk echt het studentenleven ervaren. In Arnhem komt dat zeker goed. De stad bruist van uitgaansgelegenheden, events en feesten georganiseerd door studentenverenigingen.

Studeren in Arnhem

In Arnhem heb je de HAN, de Hogeschool Van Arnhem en Nijmegen. Deze school heeft een groot aanbod van verschillende opleidingen, voor iedereen wat! Ook zit de Radboud Universiteit vlakbij deze mooie studentenstad, je bent er zo met het openbaar vervoer. Ook voor MBO-opleidingen kan je in Arnhem terecht, bijvoorbeeld bij de school RIjn Ijssel.

Naast dat je op deze scholen goede werkplekken hebt voor zelfstudie begrijpen we dat het ook wel eens lekker is om op een andere plek dan school je laptop hiervoor open te klappen. Gelukkig biedt Arnhem genoeg fijne studieplekken, bijvoorbeeld in de bieb. Maar ook in de vele koffietentjes die Arnhem heeft kan jij heerlijk aan de slag voor school!

Inschrijven bij SSH& in Arnhem

Wij bij SSH& helpen je graag bij het vinden van een fijn, veilig en betaalbaar thuis tijdens je studententijd in Arnhem. Ben je op zoek naar een studentencomplex? Dan zit je bij ons dus goed.  Met ons lotingsysteem maak je iedere week kans op een kamer. Het nieuwe aanbod verschijnt dan iedere week op woensdag om 12:00u online. Je kan dan reageren op één kamer, want je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer. Als je eenmaal een kamer bij ons huurt kan je ook gaan reageren op woningen.

Via onze website kan je gratis een profiel aanmaken, je moet dan wel in het bezit zijn van een geldig studiebewijs. Na het aanmaken van je profiel kan het reageren beginnen!

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon