Geen objecten gevonden

Studentenwoning Nijmegen

Studeren in Nijmegen

Je hebt Nijmegen gekozen als de stad waar je de komende jaren gaat studeren. Deze stad heeft studenten veel moois te bieden. Je kan ervoor kiezen om jouw studententijd te verrijken door bij een vereniging te gaan. De keuze is in ieder geval groot, zo zijn er diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen in Nijmegen, met elk hun eigen karakter. Er zijn veel mooie plekken in de stad, waar jij tijdens je studententijd optimaal van kunt gaan genieten zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark. Natuurlijk zijn ook de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse super gezellig en bijzonder om bij te zijn! 

Woning voor studenten in Nijmegen

Je wilt optimaal gaan genieten van het studentenleven, en niet meer in je ouderlijk huis wonen. Kortom, je bent op zoek naar een kamer of woning in Nijmegen. Wij bieden veel kamers en woningen aan in Nijmegen. Als grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem, helpen we je graag bij het vinden van betaalbare en fijne huisvesting voor tijdens je studententijd. 

SSH& studentenhuisvester

We helpen je graag aan een woning in Nijmegen voor tijdens je studententijd. Momenteel bezitten we bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen én bijna 80 stadspanden in Arnhem en Nijmegen. Ons doel is om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. We staan ook open voor aanverwante doelgroepen die een kortere tijd in Nijmegen of Arnhem willen verblijven, zoals internationals. 

Reageren op kamers

We hebben een lotingsysteem bij ons aanbod van kamers en woningen, waardoor je elke week opnieuw kans maakt op een kamer. Je moet wel eerst een gratis profiel aanmaken. Daarnaast moet je een geldig studiebewijs hebben. Elke woensdag om 12:00u verschijnt het nieuwe aanbod online op onze site. Je kan dan reageren op één kamer, want je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer. Als je eenmaal een kamer bij ons huurt, kan je ook reageren op studentenwoningen in Nijmegen.

We helpen je graag bij het vinden van een thuis in Nijmegen voor tijdens je studietijd. Schrijf je in op onze website en houd het wekelijkse aanbod goed in de gaten. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven