Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentenwoning Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Studentenstad Arnhem

Tijdens je studententijd in Arnhem wil je natuurlijk graag op kamers. Op die manier kun jij vanuit je kamer of woning al het moois dat de stad te bieden heeft meemaken. Het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Met je medestudenten en huisgenoten ga jij een fijne tijd tegemoet in Arnhem.

Studentenwoning

SSH& biedt veel fijne en betaalbare kamers, waar een goede dienstverlening bij hoort, aan in Arnhem. We zijn begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem.

SSH& als huisvester

Wij helpen graag studenten die een thuis zoeken tijden hun studententijd in Arnhem of Nijmegen. Dankzij onze bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen, en ongeveer 80 stadspanden, zijn wij dé studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem. We staan voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in deze twee steden. Uiteraard staan we ook open voor aanverwante doelgroepen, zoals internationals.

Kans op een kamer of woning

Jij maakt elke week kans op een kamer, dankzij ons nieuwe lotingsysteem. Wanneer je een gratis profiel op onze website hebt aangemaakt kan je beginnen met reageren. Je dient wel in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs. Elke woensdag om 12:00u komen nieuwe kamers en woningen in ons aanbod. In Arnhem kan je direct op één woning of kamer reageren van ons.

Een studentenwoning in Arnhem vinden, daar helpen we je graag bij. Kijk ook eens naar ons aanbod van kamers! Elke week opnieuw maak jij kans op een nieuw plek die je je thuis kan noemen. Ervaar de fijnste tijden in je studentenjaren in een kamer of woning van SSH& in Arnhem.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon