Geen objecten gevonden

Studentenwoning Arnhem

Studentenstad Arnhem

Tijdens je studententijd in Arnhem wil je natuurlijk graag op kamers. Op die manier kun jij vanuit je kamer of woning al het moois dat de stad te bieden heeft meemaken. Het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Met je medestudenten en huisgenoten ga jij een fijne tijd tegemoet in Arnhem.

Studentenwoning

SSH& biedt veel fijne en betaalbare kamers, waar een goede dienstverlening bij hoort, aan in Arnhem. We zijn begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem.

SSH& als huisvester

Wij helpen graag studenten die een thuis zoeken tijden hun studententijd in Arnhem of Nijmegen. Dankzij onze bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen, en bijna 80 stadspanden, zijn wij dé studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem. We staan voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in deze twee steden. Uiteraard staan we ook open voor aanverwante doelgroepen, zoals internationals.

Kans op een kamer of woning

Jij maakt elke week kans op een kamer, dankzij ons nieuwe lotingsysteem. Wanneer je een gratis profiel op onze website hebt aangemaakt kan je beginnen met reageren. Je dient wel in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs. Elke woensdag om 12:00u komen nieuwe kamers en woningen in ons aanbod. In Arnhem kan je direct op één woning of kamer reageren van ons.

Een studentenwoning in Arnhem vinden, daar helpen we je graag bij. Kijk ook eens naar ons aanbod van kamers! Elke week opnieuw maak jij kans op een nieuw plek die je je thuis kan noemen. Ervaar de fijnste tijden in je studentenjaren in een kamer of woning van SSH& in Arnhem.

Inschrijven