Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentenverenigingen Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Nijmegen dé studentenstad

Nijmegen is een echte studentenstad. Met meer dan 20.000 inwonende studenten is er altijd wat te doen. Nijmegen is rijk aan studie, studenten en cultuur verenigingen waar jij als student lid van kunt worden. Om alle verenigingen in kaart te brengen hebben wij een overzicht gemaakt van alle studentenverenigingen in Nijmegen. 

Sport

Op de campus van de Radboud Universiteit is een eigen sportcentrum waar vrijwel alle takken van sport beoefend kunnen worden. Er zijn ongeveer dertig studentenverenigingen voor sporten van atletiek, bergsport, karate, voetbal en surfen tot zeilen en zwemmen.

Gezelligheid

Graag op pad voor de gezelligheid? Dan is een gezelligheidsvereniging wellicht iets voor jou. In Nijmegen zijn er vijf gezelligheidsverenigingen: roeivereniging Phocas, zeilvereniging De Loefbijter, Ovum Novum, Carolus Magnus en Karpe Noktem.

Studie

De meeste opleidingen hebben een studievereniging. Lid worden van je studievereniging is een leuke en goede manier om je studie kennis te verdiepen en verbreden. Tevens is het ook een makkelijke manier om studiegenoten te leren kennen. Kleine tip: wanneer je lid bent van een studievereniging krijg je korting op je boeken! 

Cultuur

Uit jij je energie in toneelspelen, cabaretteksten schrijven, films maken of door in een orkest te spelen? Dan is een culturele vereniging echt wat voor jou. Met meer dan 15 culturele verenigingen moet jouw culturele uitstraling helemaal goed komen tijdens je studententijd in Nijmegen

Levensbeschouwelijke verenigingen

Nijmegen heeft diverse verenigingen met meer dan 500 leden van verschillende geloofsovertuigingen. Waar gezelligheid, invulling geven aan je geloofsovertuiging, activiteiten organiseren en het maken van vrienden centraal staan.

Internationaal

Lijkt het jou leuk om op internationaal niveau actief te zijn in de studentenwereld? Dan is een van de diverse internationale studentenverenigingen in Nijmegen waar jij thuishoort. Je kunt van alles doen: van het opvangen van internationale studenten tot het volgen van taalcursussen en internationale congressen.

Meer informatie over studie & studentenverenigingen vind je op de website van de Radboud Universiteit

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon