Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Studentenvereniging Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Als je net begonnen bent aan een nieuwe studie zit je ineens in een nieuwe omgeving met allemaal vreemde mensen om je heen.

Kickstart je studie

Om je studentenleven en je sociale leven een goede start te geven is een studentenvereniging een geweldige mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Hier kun je jarenlang plezier aan hebben. Een bekende club in Arnhem is CREAS (Cultuur Recreatie en Educatie voor Arnhemse Studenten). De enigste vereniging in Arnhem waarbij alle Arnhemse studenten welkom zijn.

In je eigen omgeving

Wanneer je lid bent van een studentenvereniging kun je het hele jaar meedoen aan activiteiten zoals weekendjes weg, zeilkamp, sportdagen en tal van thema feesten. Dan wil je niet ook nog onnodig veel tijd kwijt zijn aan het heen en weer reizen.

Reageer op een kamer

Hoe fijn zou het zijn als je volop kan genieten van alle activiteiten van jouw studentenvereniging en toch niet zo veel reistijd hebben. Bij SSH& kun je reageren op een studentenwoning of kamer in Arnhem of Nijmegen. Elke woensdag om 12:00 uur kun je reageren op een woning of kamer die beschikbaar is. Het reageren kan tot de woensdag erop tot 11:00 uur. Dan wordt er geloot. Dit wordt door een automatisch systeem, op een eerlijke manier, gedaan.

Meld je aan

Wil jij dicht bij jouw studentenvereniging wonen? Schrijf je dan snel in bij SSH&. Je hoeft enkel je profiel in te vullen en een geldig studiebewijs te hebben. Zo simpel is het. Wanneer dat gelukt is, kun je direct reageren op een kamer waar jij zou willen wonen.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon