Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Studentenstad Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Je staat voor een nieuw hoofdstuk in je leven: de studententijd. Ook wel bekend als de leukste tijd van je leven! Maar waar ga jij deze tijd beleven? Nijmegen heeft veel hogescholen en is ook echt een studentenstad, misschien wel iets voor jou?

Waarom Nijmegen?

Nijmegen is een gezellige stad waar veel studenten wonen. Daarom is er voor studenten van alles te beleven. Er zijn veel uitgaansgelegenheden en gezellige terrasjes te vinden in Nijmegen, de stad leeft altijd. Er zijn genoeg studieplekken en het is ook nog eens een prachtige oude stad. Genoeg redenen dus om in een studentencomplex in Nijmegen te gaan wonen!

Studeren in Nijmegen

De stad heeft een groot aanbod aan hogescholen met allemaal verschillende opleidingen die je kan volgen, genoeg keuze! De bekendste school is de Radboud Universiteit, maar naast deze school zijn er ook hogescholen en mbo scholen. Naast dat je op deze scholen goede werkplekken hebt voor zelfstudie begrijpen we dat het ook wel eens lekker is om op een andere plek dan school je laptop hiervoor open te klappen. Gelukkig biedt Nijmegen genoeg fijne studieplekken, bijvoorbeeld in de bieb. Maar ook in de vele koffietentjes die Nijmegen heeft kan jij heerlijk aan de slag voor school!

SSH& in Nijmegen

Wij bij SSH& helpen je graag bij het vinden van een fijn, veilig en betaalbaar thuis tijdens je studententijd in Nijmegen.  Met ons lotingsysteem maak je iedere week kans op een kamer. Het nieuwe aanbod verschijnt dan iedere week op woensdag om 12:00u online. Je kan dan reageren op één kamer, want je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer. Als je eenmaal een kamer bij ons huurt kan je ook gaan reageren op woningen.

Via onze website kan je gratis een profiel aanmaken, je moet dan wel in het bezit zijn van een geldig studiebewijs. Na het aanmaken van je profiel kan het reageren beginnen!

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon