Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentensportvereniging Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Studentensportverenigingen Nijmegen

Ga je op kamers in Nijmegen en ben je opzoek naar een leuke studentenvereniging in Nijmegen? Wellicht is een van de 37 studentensportverenigingen wat voor jou. Voor veel verschillende soorten sport is er wel een vereniging te vinden en het maakt hier natuurlijk niet uit of je een rookie of professional bent, plezier staat centraal!

Waarom een studentensportvereniging?

Bij de start van je studie kan het lastig zijn om nieuwe studenten te ontmoeten en een vriendenkring te vormen. Een studentenvereniging kan een goede start geven aan je studententijd in Nijmegen en het ontmoeten van nieuwe vrienden makkelijk maken. Studentensportverenigingen staan bekend om de vele events die worden georganiseerd en het snel creëren van een band onder de leden. 

Nijmegen, studenten sportstad van Nederland

De NSSR (Nijmeegse Studenten Sport Raad) is de sportkoepel van 37 studentensportverenigingen in Nijmegen. Het doel van de NSSR is om samen met haar partners Nijmegen als studenten sportstad van Nederland op de kaart te brengen en is daarnaast subsidieverstrekker voor de verschillende studentensportverenigingen in Nijmegen. Mede dankzij de NSSR is het dus mogelijk lid te worden van een van de vele studentensportverenigingen! 

Welke studentensportverenigingen zijn er?

Oké, er zijn dus meer dan 35 verschillende sportverenigingen in Nijmegen, maar wat voor soort sportverenigingen zijn dit? Dit verschilt van voetbal tot paaldansen tot survival én er is zelf een e-sports team voor de fanatieke gamers. We hebben op de website van de Radboud Universiteit een handig overzicht gevonden van alle studentensportverenigingen van Nijmegen, deze kan je hier bekijken.

Wonen bij SSH&

Naast studentensportverenigingen geeft het wonen op kamers in de stad waar je studeert ook een boost aan je studententijd. SSH& heeft het ruimste woningaanbod van Arnhem en Nijmegen en is dé partij om een ideale kamer te vinden. Via onze website maak je gemakkelijk een account aan, het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een geldig studiebewijs. Wanneer je een account hebt aangemaakt kan je wekelijks het woningaanbod bekijken en reageren op één kamer per week. Onder reageren verstaan wij deelnemen aan de loting. Wij maken gebruik van een lotingssysteem waardoor iedereen een eerlijke kans maakt op een kamer. 

Het lotingssysteem waar wij gebruik van maken lichten we op deze pagina verder toe. Hier vind je ook tips en tricks om jouw kans op een kamer te vergroten.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon