Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentenleven Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Studentenleven in Nijmegen

Nijmegen is een echte universiteitsstad. De stad telt ongeveer 45.000 studenten waarvan er meer dan 20.000 in Nijmegen wonen. Met zoveel studenten is er overdag en ‘s nachts altijd wat te beleven in het mooie Nijmegen!

Ontmoet nieuwe studenten

Door het rijke uitgaansleven en de vele studentenverenigingen ontmoet je gemakkelijk andere studenten buiten je studie. Bekijk voor meer informatie over alle studentenverenigingen onze blogpost over de studentenverenigingen in Nijmegen. Ook als je meer betrokken wilt zijn bij je studie kan je kijken naar de studieverenigingen die bij je opleiding horen.

Studentenleven overdag

Veel studenten zijn overdag druk met hun opleiding en maken zich klaar voor de avond. Op een warme zomerdag kan je even je hoofd legen in een van de mooie parken die de stad kent of pak je de fiets naar het strandje van de waal. Je kan goed shoppen in het oudste stadscentrum van Nederland waar je omringd bent met prachtige panden. Als je het centrum van Nijmegen inmiddels uit je hoofd kent kan je gemakkelijk de trein naar Arnhem nemen om daar de stad te verkennen.

Het nachtleven in Nijmegen

Nijmegen is rijk aan kroegen en cafeetjes die dol zijn op studenten. De stad telt ruim 150 uitgaansgelegenheden die verspreid over de week verschillende avonden organiseren als biermeter maandag, studenten restje dag bij een wijnproeverij, bierbingo of een pub quiz.

Studentenleven Nijmegen bij SSH&

SSH& is de partij om een kamer te vinden die jouw studentenleven in Nijmegen helemaal afmaakt. Maar hoe werkt het verkrijgen van een Kamer in Nijmegen bij SSH&? Wij maken gebruik van een lotingssysteem waardoor iedereen een gelijke kans heeft op dezelfde kamer. Je schrijft je gemakkelijk is via onze website, het enigste wat je nodig hebt is een geldig studiebewijs en je kan het woningaanbod bekijken. Elke woensdag na 12:00 heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een nieuwe loting. 

Meer informatie over ons lotingsysteem vind je op deze pagina.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon