Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentenleven Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Studentenleven Arnhem

Wanneer je op kamers gaat in Arnhem staat je een geweldig studentenleven tegemoet. De stad bruist van cultuur en kent veel horecagelegenheden. In deze blog kom je alles te weten over het studentenleven van Arnhem. 

Uitgaan in Arnhem

Belangrijk voor jouw studententijd is dat je goed uit je dak kunt gaan na een lange studiedag of week. In Arnhem kom je dan ook zeker niet te kort aan uitgaansgelegenheden, events en feesten georganiseerd door studentenverenigingen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kroeg of club en je die in Arnhem niet kunt vinden pak je gemakkelijk het openbaar vervoer of deel je een taxi naar Nijmegen. Samen hebben de twee steden ruim 800 horecagelegenheden, genoeg te ontdekken dus! 

Studentenverenigingen in Arnhem

Wanneer je net bent begonnen met studeren kan een studentenvereniging jou een geweldige start geven waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Het is een makkelijke manier om nieuwe studenten te ontmoeten en kennis te maken met de stad. Wanneer je opzoek gaat naar studentenverenigingen in Arnhem kom je snel terecht bij ‘Cultuur Recreatie en Educatie voor Arnhemse Studenten’ afgekort CREAS. Het is de enige vereniging van Arnhem waarbij alle Arnhemse studenten welkom zijn. Het hele jaar door worden er events georganiseerd als een zeilkamp, weekendjes weg en een tal van thema feesten. Een ideale vereniging om jouw studentenleven in Arnhem te boosten. 

Studieverenigingen in Arnhem

Naast studentenverenigingen kan je als student in Arnhem natuurlijk lid worden van jouw studievereniging van de HAN. Door lid te worden van je studievereniging ontmoet je makkelijk studenten en raak je meer betrokken met je studie. 

Bekijk alle studieverenigingen van de hoge school Arnhem/Nijmegen op deze link!

Een kamer huren in Arnhem

Om jouw studententijd compleet te maken ga je op kamers in de stad waar je gaat studeren, in jouw geval Arnhem. SSH& is dé partij voor studentenkamers in Arnhem. Via onze website maak je gemakkelijk een account aan, het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een geldig studiebewijs. Wanneer je bent ingeschreven kan je wekelijks het woningaanbod bekijken en elke woensdag na 12.00 deelnemen aan één loting voor jouw kamer in Arnhem. Meer over het lotingssysteem van SSH& vind je op deze pagina.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon