Geen objecten gevonden

Studentenleven Arnhem

Wanneer je op kamers gaat in Arnhem staat je een geweldig studentenleven tegemoet. De stad bruist van cultuur en kent veel horecagelegenheden. In deze blog kom je alles te weten over het studentenleven van Arnhem. 

Uitgaan in Arnhem

Belangrijk voor jouw studententijd is dat je goed uit je dak kunt gaan na een lange studiedag of week. In Arnhem kom je dan ook zeker niet te kort aan uitgaansgelegenheden, events en feesten georganiseerd door studentenverenigingen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kroeg of club en je die in Arnhem niet kunt vinden pak je gemakkelijk het openbaar vervoer of deel je een taxi naar Nijmegen. Samen hebben de twee steden ruim 800 horecagelegenheden, genoeg te ontdekken dus! 

Studentenverenigingen in Arnhem

Wanneer je net bent begonnen met studeren kan een studentenvereniging jou een geweldige start geven waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Het is een makkelijke manier om nieuwe studenten te ontmoeten en kennis te maken met de stad. Wanneer je opzoek gaat naar studentenverenigingen in Arnhem kom je snel terecht bij ‘Cultuur Recreatie en Educatie voor Arnhemse Studenten’ afgekort CREAS. Het is de enige vereniging van Arnhem waarbij alle Arnhemse studenten welkom zijn. Het hele jaar door worden er events georganiseerd als een zeilkamp, weekendjes weg en een tal van thema feesten. Een ideale vereniging om jouw studentenleven in Arnhem te boosten. 

Studieverenigingen in Arnhem

Naast studentenverenigingen kan je als student in Arnhem natuurlijk lid worden van jouw studievereniging van de HAN. Door lid te worden van je studievereniging ontmoet je makkelijk studenten en raak je meer betrokken met je studie. 

Bekijk alle studieverenigingen van de hoge school Arnhem/Nijmegen op deze link!

Een kamer huren in Arnhem

Om jouw studententijd compleet te maken ga je op kamers in de stad waar je gaat studeren, in jouw geval Arnhem. SSH& is dé partij voor studentenkamers in Arnhem. Via onze website maak je gemakkelijk een account aan, het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een geldig studiebewijs. Wanneer je bent ingeschreven kan je wekelijks het woningaanbod bekijken en elke woensdag na 12.00 deelnemen aan één loting voor jouw kamer in Arnhem. Meer over het lotingssysteem van SSH& vind je op deze pagina.