Studentenkamer Nijmegen

Bij SSH& wonen studenten. In alle soorten en maten. Studenten die met spoed een studentenkamer Arnhem of studentenkamer Nijmegen zoeken, internationale studenten en studenten die een master of minor in Nijmegen of Arnhem willen volgen. En studenten die de levendigheid opzoeken en midden in de stad tussen de kroegen en cafés willen wonen. Al deze studenten hebben één ding met elkaar gemeen, hoe verschillend ze ook zijn. Ze zoeken allemaal een eigen plek om te wonen, ze willen op kamers gaan. Een veilige en vertrouwde omgeving in een nieuwe stad. Een thuis tijdens je studententijd. Daar waar het gebeurt; tussen alle andere studenten in Arnhem of Nijmegen. Een studentenkamer die je energie geeft en waar je met veel plezier tijdens je studententijd woont. Waar je nooit alleen bent en waar je samen met je eventuele huisgenoten en medestudenten de beste tijd van je leven beleeft.

Nijmegen…hier wil je wonen! 

In Nijmegen is van alles te beleven. Nijmegen barst van de gezellige kroegjes, leuke eetcafés en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX. Nijmegen staat ook bekend om zijn prachtige omgeving. Binnen twee tellen sta je in de Ooijpolder. Op tien minuten fietsen vind je de Groesbeekse heuvels. Voor het betere watervertier ben je welkom aan de spiegelwaal; een nieuw stuk natuur naast rivier de Waal.

SSH& 

SSH& verhuurt veel kamers in Arnhem en kamers in Nijmegen. SSH& is al jaren een bekende naam in Nijmegen en Arnhem. Studenten die een kamer zoeken, weten haar al decennia goed te vinden. Zij bestaat dan ook al meer dan 65 jaar! SSH& verhuurt bijna 7.000 studentenwoningen.

Uitbreiding kamerverhuur Nijmegen

Meer studenten betekent meer vraag naar kamers. De komende jaren krijgt SSH& er ruim 900 kamers bij. Deels in beheer en deels door nieuwbouw. Deels in Arnhem en deels in Nijmegen. We groeien uiteindelijk naar 7.400 studentkamers.

Voor meer informatie kijk ook eens op: Nijmegenstudentenstad

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden