Studentenkamer Arnhem

Bij SSH& wonen studenten. In alle soorten en maten. Studenten die met spoed een studentenkamer Arnhem of studentenkamer Nijmegen zoeken, internationale studenten en studenten die een master of minor in Nijmegen of Arnhem willen volgen. En studenten die de levendigheid opzoeken en midden in de stad tussen de kroegen en cafés willen wonen. Al deze studenten hebben één ding met elkaar gemeen, hoe verschillend ze ook zijn. Ze zoeken allemaal een eigen plek om te wonen, ze willen op kamers gaan. Een veilige en vertrouwde omgeving in een nieuwe stad. Een thuis tijdens je studententijd. Daar waar het gebeurt; tussen alle andere studenten in Arnhem of Nijmegen. Een studentenkamer die je energie geeft en waar je met veel plezier tijdens je studententijd woont. Waar je nooit alleen bent en waar je samen met je eventuele huisgenoten en medestudenten de beste tijd van je leven beleeft.

Arnhem… hier wil je wonen!

In Arnhem is van alles te beleven. Arnhem heeft een geweldig studentenaanbod. Ouderwets stappen doe je op de Korenmarkt. Ben je meer van het shoppen? Dan kun je je hart ophalen in de tweedehandswinkeltjes en kleine ateliers in Klarendal; hét modekwartier van misschien wel heel Nederland. Ook Arnhem timmert op cultureel gebied hard aan de weg. Zo vinden in het Sonsbeekpark regelmatig leuke (theater)voorstellingen plaats. Zin in een tochtje door de natuur? Pak je fiets en peddel relaxt naar de Posbank; de Veluwe ligt praktisch in je achtertuin.

SSH&

SSH& verhuurt veel kamers in Arnhem en kamers in Nijmegen aan. SSH& is al jaren een bekende naam in Nijmegen en Arnhem. Studenten die een kamer zoeken, weten haar al decennia goed te vinden. Zij bestaat dan ook al meer dan 65 jaar! SSH& verhuurt ongeveer 6.800 studentenwoningen, waarvan 6.200 in Nijmegen en 600 in Arnhem. Deze kamers in Arnhem zijn voor een groot deel gemeubileerd, omdat het in Arnhem vooral om internationale studenten gaat. Net als in Nijmegen is SSH& nu ook in Arnhem dé studentenhuisvester.

Uitbreiding kamerverhuur Arnhem

Meer studenten betekent meer vraag naar kamers. De komende jaren krijgt SSH& er ruim 900 kamers bij. Deels in beheer en deels door nieuwbouw. Deels in Arnhem en deels in Nijmegen. We groeien uiteindelijk naar 7.400 studentkamers.

Voor meer informatie kijk ook eens op www.arnhemstudiestad.nl 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden