Studentenhuisvesting Nijmegen

Studententijd in Nijmegen

Je studententijd gaat bijna beginnen, en jouw stad van keuze is Nijmegen. Een fijne stad die studenten veel moois te bieden heeft. De stad kent een rijk verenigingsleven, er zijn diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen die jouw studententijd nog leuker kunnen maken. Daarnaast zijn er veel mooie plekken in de stad die je kan gaan ontdekken, zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark. Natuurlijk kan ook de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse niet ontbreken uit dit rijtje. 

Studentenhuisvesting in Nijmegen

Je wilt graag op kamers gaan in Nijmegen, om zo optimaal te kunnen genieten van al het moois dat je studententijd je te bieden heeft. SSH& biedt in Nijmegen veel kamers aan. We zijn als studentenhuisvester ook ooit begonnen in Nijmegen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem.

SSH& als studentenhuisvester

We helpen je graag aan een fijn thuis tijdens je tijd in Nijmegen. We bieden in Nijmegen en Arnhem veel kamers en woningen aan voor studenten. Momenteel bezitten we bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen én ongeveer 80 stadspanden. Het is ons doel om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan we ook altijd open voor aanverwante doelgroepen die een kortere tijd in Nijmegen of Arnhem willen verblijven, zoals internationals. 

Inschrijven en reageren

Maar hoe kom je dan precies aan een kamer? Dankzij ons lotingsysteem maak je elke week kans op een kamer. Het is allereerst belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website. Je moet ook een geldig studiebewijs hebben. Elke week op woensdag om 12:00u verschijnt het nieuwe aanbod. Je kan dan reageren op één kamer. Je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer, als je eenmaal bij ons huurt kan je reageren op en doorverhuizen naar een woning. 

Laat ons je helpen bij het vinden van een fijne eigen plek in Nijmegen voor tijdens je studententijd. Schrijf je in en reageer elke week op ons aanbod. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon