Geen objecten gevonden

Studentenhuisvesting Nijmegen

Studententijd in Nijmegen

Je studententijd gaat bijna beginnen, en jouw stad van keuze is Nijmegen. Een fijne stad die studenten veel moois te bieden heeft. De stad kent een rijk verenigingsleven, er zijn diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen die jouw studententijd nog leuker kunnen maken. Daarnaast zijn er veel mooie plekken in de stad die je kan gaan ontdekken, zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark. Natuurlijk kan ook de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse niet ontbreken uit dit rijtje. 

Studentenhuisvesting in Nijmegen

Je wilt graag op kamers gaan in Nijmegen, om zo optimaal te kunnen genieten van al het moois dat je studententijd je te bieden heeft. SSH& biedt in Nijmegen veel kamers aan. We zijn als studentenhuisvester ook ooit begonnen in Nijmegen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem.

SSH& als studentenhuisvester

We helpen je graag aan een fijn thuis tijdens je tijd in Nijmegen. We bieden in Nijmegen en Arnhem veel kamers en woningen aan voor studenten. Momenteel bezitten we bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen én bijna 80 stadspanden. Het is ons doel om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan we ook altijd open voor aanverwante doelgroepen die een kortere tijd in Nijmegen of Arnhem willen verblijven, zoals internationals. 

Inschrijven en reageren

Maar hoe kom je dan precies aan een kamer? Dankzij ons lotingsysteem maak je elke week kans op een kamer. Het is allereerst belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website. Je moet ook een geldig studiebewijs hebben. Elke week op woensdag om 12:00u verschijnt het nieuwe aanbod. Je kan dan reageren op één kamer. Je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer, als je eenmaal bij ons huurt kan je reageren op en doorverhuizen naar een woning. 

Laat ons je helpen bij het vinden van een fijne eigen plek in Nijmegen voor tijdens je studententijd. Schrijf je in en reageer elke week op ons aanbod. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven