Geen objecten gevonden

Studentenhuisvesting Arnhem

Arnhem, fijne studentenstad

Je begint bijna aan je studententijd. Je gaat studeren in Arnhem en je gaat hier mooie dingen beleven. De stad heeft je veel te bieden, denk aan het modekwartier, de Korenmarkt en niet te vergeten het Gelredome. Deze fijne culturele hoofdstad van Oost-Nederland laat je snel thuis voelen. Als student ga je samen met medestudenten en huisgenoten hier een hele fijne tijd tegemoet.

Op kamers 

Op kamers gaan in de stad waar je gaat studeren, Arnhem, is een mooi gedeelte van het studentenleven. Hierdoor kan jij je volledig ontplooien in deze nieuwe fase van je leven. SSH& helpt je graag bij het vinden van een fijn en nieuw thuis in Arnhem. We zijn ooit begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Arnhem én Nijmegen.

SSH& als verhuurder

SSH& helpt graag alle studenten die tijdens hun studententijd in Arnhem een kamer zoeken. Met onze bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen en bijna 80 stadspanden is SSH& dé studentenhuisvester in deze steden. SSH& staat voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en de daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Arnhem en Nijmegen. Ook aanverwante doelgroepen, zoals internationals, verwelkomen wij graag in onze kamers. SSH&, hier wonen studenten.

Reageren op het aanbod

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer. We verdelen onze kamers op basis van loting. Je maakt allereerst een gratis profiel aan op onze website. Hierna kan je elke woensdag vanaf 12:00u het nieuwe aanbod zien en erop reageren. Je reageert dan per week op één kamer of woning. Het is wel van belang dat je over een geldig studiebewijs beschikt.

We helpen je graag aan een veilige, fijne en betaalbare plek in Arnhem die jij tijdens je studietijd je thuis kan noemen. Je maakt elke week kans op een kamer, dus maak een profiel aan en houd het aanbod in de gaten. Ervaar de fijnste van je studententijd in een kamer of woning van SSH& in Arnhem.

Inschrijven