Studentenhuisvesting Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Arnhem, fijne studentenstad

Je begint bijna aan je studententijd. Je gaat studeren in Arnhem en je gaat hier mooie dingen beleven. De stad heeft je veel te bieden, denk aan het modekwartier, de Korenmarkt en niet te vergeten het Gelredome. Deze fijne culturele hoofdstad van Oost-Nederland laat je snel thuis voelen. Als student ga je samen met medestudenten en huisgenoten hier een hele fijne tijd tegemoet.

Op kamers 

Op kamers gaan in de stad waar je gaat studeren, Arnhem, is een mooi gedeelte van het studentenleven. Hierdoor kan jij je volledig ontplooien in deze nieuwe fase van je leven. SSH& helpt je graag bij het vinden van een fijn en nieuw thuis in Arnhem. We zijn ooit begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Arnhem én Nijmegen.

SSH& als verhuurder

SSH& helpt graag alle studenten die tijdens hun studententijd in Arnhem een kamer zoeken. Met onze bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden is SSH& dé studentenhuisvester in deze steden. SSH& staat voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en de daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Arnhem en Nijmegen. Ook aanverwante doelgroepen, zoals internationals, verwelkomen wij graag in onze kamers. SSH&, hier wonen studenten.

Reageren op het aanbod

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer. We verdelen onze kamers op basis van loting. Je maakt allereerst een gratis profiel aan op onze website. Hierna kan je elke woensdag vanaf 12:00u het nieuwe aanbod zien en erop reageren. Je reageert dan per week op één kamer of woning. Het is wel van belang dat je over een geldig studiebewijs beschikt.

We helpen je graag aan een veilige, fijne en betaalbare plek in Arnhem die jij tijdens je studietijd je thuis kan noemen. Je maakt elke week kans op een kamer, dus maak een profiel aan en houd het aanbod in de gaten. Ervaar de fijnste van je studententijd in een kamer of woning van SSH& in Arnhem.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon