Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentenhuis Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Studeren in Nijmegen

Tijdens je studententijd in Nijmegen wil je natuurlijk graag in een studentenhuis wonen. Een woning lekker dichtbij het centrum of bij de campus van de Radboud Universiteit maakt jouw studententijd in Nijmegen onvergetelijk. SSH& helpt je graag bij je zoektocht!

Nijmegen is een echte studentenstad

Met de opening van de Radboud Universiteit mag Nijmegen mag zich sinds 1923 een universiteitsstad noemen. In totaal studeren er ongeveer 45.000 studenten aan de universiteit of hogeschool, hiermee is Nijmegen een echte studentenstad. Overdag kan je heerlijk genieten in een van de vele parken die in de stad liggen en ‘s avonds komt de stad door zijn 150 kroegen en cafés tot leven. Elke dag van de week zijn er verspreid door de stad activiteiten gepland voor studenten. Zo houdt Wijncafé Pinot elke woensdag restjesdag voor studenten.

Studentencomplexen van SSH&

De studentencomplexen van SSH& in Nijmegen zijn gunstig gelegen. Een studentenhuis dichtbij het centraal station vind je in complex Talia. Als je een studentenwoning aan de campus zoekt is het wooncomplex Hoogveldt jouw place to be. Als jij in een studentenhuis wilt wonen in Nijmegen heb je mazzel, want de kosten vallen mee. Je betaalt ongeveer 15 euro per vierkante meter wat gelijk is aan het landelijk gemiddelde.

Kans op een studentenhuis in Nijmegen

Met meer dan 7.300 kamers die SSH& aanbiedt in Arnhem en Nijmegen is er voor elke student een geschikt studentenhuis in Nijmegen. We helpen je graag bij het vinden van een studentenhuis in Nijmegen. Heb je jouw ideale kamer op onze website gevonden? Loot dan direct mee. Je schrijft je gratis in en upload een geldig studiebewijs, daarna kan je elke woensdag na 12:00 uur het woonaanbod bekijken en deelnemen aan de loting. Schrijf je in op onze website en houd het wekelijkse aanbod in de gaten. 

Meer informatie over het lotingssysteem van SSH& lees je op deze pagina. We helpen je graag bij het vinden van een thuis in Nijmegen voor tijdens je studietijd. 

SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon
Meer informatie
Vind mijn perfecte kamer Boek je kamer SSH& de film