Geen objecten gevonden

Studentenhuis Nijmegen

Studeren in Nijmegen

Tijdens je studententijd in Nijmegen wil je natuurlijk graag in een studentenhuis wonen. Een woning lekker dichtbij het centrum of bij de campus van de Radboud Universiteit maakt jouw studententijd in Nijmegen onvergetelijk. SSH& helpt je graag bij je zoektocht!

Nijmegen is een echte studentenstad

Met de opening van de Radboud Universiteit mag Nijmegen mag zich sinds 1923 een universiteitsstad noemen. In totaal studeren er ongeveer 45.000 studenten aan de universiteit of hogeschool, hiermee is Nijmegen een echte studentenstad. Overdag kan je heerlijk genieten in een van de vele parken die in de stad liggen en ‘s avonds komt de stad door zijn 150 kroegen en cafés tot leven. Elke dag van de week zijn er verspreid door de stad activiteiten gepland voor studenten. Zo houdt Wijncafé Pinot elke woensdag restjesdag voor studenten.

Studentencomplexen van SSH&

De studentencomplexen van SSH& in Nijmegen zijn gunstig gelegen. Een studentenhuis dichtbij het centraal station vind je in complex Talia. Als je een studentenwoning aan de campus zoekt is het wooncomplex Hoogveldt jouw place to be. Als jij in een studentenhuis wilt wonen in Nijmegen heb je mazzel, want de kosten vallen mee. Je betaalt ongeveer 15 euro per vierkante meter wat gelijk is aan het landelijk gemiddelde.

Kans op een studentenhuis in Nijmegen

Met meer dan 7.000 kamers die SSH& aanbiedt in Arnhem en Nijmegen is er voor elke student een geschikt studentenhuis in Nijmegen. We helpen je graag bij het vinden van een studentenhuis in Nijmegen. Heb je jouw ideale kamer op onze website gevonden? Loot dan direct mee. Je schrijft je gratis in en upload een geldig studiebewijs, daarna kan je elke woensdag na 12:00 uur het woonaanbod bekijken en deelnemen aan de loting. Schrijf je in op onze website en houd het wekelijkse aanbod in de gaten. 

Meer informatie over het lotingssysteem van SSH& lees je op deze pagina. We helpen je graag bij het vinden van een thuis in Nijmegen voor tijdens je studietijd. 

SSH&, hier wonen studenten.