Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Studentenhuis Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Studeren in Arnhem

Je studeert of gaat studeren in Arnhem. Elke dag moet je lang reizen naar je studie en je beseft: hoe fijn zou het zijn als ik samen met medestudenten en huisgenoten kan wonen in deze stad? Niet meer elke dag die lange reis, en echt genieten van het studentenleven. SSH& helpt je de beste studentenjaren te beleven in een studentenhuis in Arnhem. Een woning dichtbij het centrum of bij de campus maakt jouw studententijd in Arnhem onvergetelijk.

Betaalbaar studentenhuis

Op zoek naar een betaalbare studentenwoning, maar het wil maar niet lukken? Het is een lastige zoektocht voor vele studenten. SSH& staat voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting. Wij geven je wekelijks een kans op een studentenwoning, je kan zelf kiezen op welke kamer je reageert en zo kan je kijken welk studentenhuis past binnen jouw budget.

Studentencomplexen van SSH&

SSH& beschikt over ruim 7.000 wooneenheden in 30 wooncomplexen en 84 stadspanden, en dat allemaal voor studenten. Wij zijn er voor alle studenten die behoefte hebben aan een eigen plek in Arnhem of Nijmegen. De studentencomplexen van SSH& zijn gunstig gelegen. Het openbaar vervoer is goed geregeld in Arnhem en vanaf het station Presikhaaf ben je zo op de campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Kans maken op een studentenhuis in Arnhem

Elke week maak jij kans op een kamer. Schrijf je in en maak gratis een profiel aan. Hierna kan jij elke woensdag vanaf 12 uur reageren op één kamer. Wekelijks houden wij een loting en wie weet word jij dan de gelukkige eigenaar van een nieuw huis in Arnhem.

Je kan ook direct reageren op onze woningen en kamers in Arnhem. Wel heb je dan een geldig studiebewijs nodig.

Inschrijven