Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Studentencomplex Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Je gaat studeren in Nijmegen. Wat maakt deze studententijd, als het goed is de tijd van je leven, nog beter? In een studentencomplex wonen. Dan ervaar je pas echt hoe het is om student te zijn!

Waarom Nijmegen?

Nijmegen staat bekend als studentenstad. De stad heeft een groot aanbod aan hogescholen met allemaal verschillende opleidingen die je kan volgen, genoeg keuze!

Er zijn veel uitgaansgelegenheden en gezellige terrasjes te vinden in Nijmegen, de stad leeft altijd. Er zijn genoeg studieplekken en het is ook nog eens een prachtige oude stad. Genoeg redenen dus om in een studentencomplex in Nijmegen te gaan wonen!

Hoe vind je een studentencomplex in Nijmegen?

SSH& is er voor studenten die op zoek zijn naar een eigen plek tijdens de studententijd. Ben je op zoek naar een studentencomplex? Dan zit je bij ons dus goed. Wij bezitten op dit moment ruim 7.000 wooneenheden in 31 wooncomplexen én 84 stadspanden in Arnhem en Nijmegen. Het doel van SSH& is om te zorgen dat er voldoende, goede en betaalbare woningen zijn voor studerende jongeren in Arnhem of Nijmegen.

Hoe werkt SSH&?

Wekelijks komt er een nieuw aanbod aan kamers en woningen bij SSH&, dit gebeurt op woensdag vanaf 12 uur. Per week mag je vervolgens reageren op één van deze kamers. Je hebt hier de hele week de tijd voor - tot woensdagochtend 11 uur. Vervolgens werken wij met een lotingsysteem, zo maak je elke week kans op een kamer en is het eerlijk voor iedereen.

Word je niet ingeloot voor de kamer waarop je had gereageerd? Dan heb je de week daarna weer een kans! Om te reageren op woningen heb je een profiel nodig bij SSH&, hiervoor moet je je inschrijven. Ook moet je in het bezit zijn van een geldig studiebewijs.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en begin met reageren en wie weet woon jij straks in een gezellig studentencomplex in de mooiste studentenstad van Nederland: Nijmegen!

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon