Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentenbaan Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Studentenbaan Nijmegen

Ben je op kamers gaan wonen in Nijmegen en kan je wel wat extra inkomen gebruiken? Dan ben je hier op het juiste adres. In deze blogpost vertellen we als over studentenbaantjes in Nijmegen.

Bijbaantjes de Horeca

Nijmegen kent onwijs veel horecagelegenheden waar jij als student lekker kunt bijverdienen. Loop jij zonder problemen met een stapel borden op je arm, praat je makkelijk met nieuwe mensen en ben jij koning biertapper? Dan is een baantje in de Horeca echt wat voor jou. Als medewerker in de horeca werk je vaak in een gezellig team en zijn er na werk vaak nog plannen om met het personeel op pad te gaan. Een leuke toevoeging aan jouw studententijd in Nijmegen! 

Studentenbaan in kledingwinkels

Spreekt de horeca jou niet zo aan? Wellicht is een baantje als verkoopmedewerker in een van de vele winkels van Nijmegen meer voor jou gemaakt. De dag door help je winkel bezoekers met het vinden van de juiste kleding en mag je iedereen je eerlijke mening geven wat je van hun nieuwe shirt of trui vindt. Klinkt als een chill baantje, toch?

Baantjes op kantoor

Ben jij iemand die liever op kantoor werkt en helpt in de administratie, verkoop, projectondersteuning, inkoop en nog veel meer takken binnen de bedrijfsvoering? Dan is er voor jouw genoeg aanbod voor dit soort studentenbaantjes in Nijmegen. 

Uitzendbureaus

Wanneer je opzoek bent naar een studentenbaan in Nijmegen kan het handig zijn om tussen het aanbod te kijken van bekende (jongeren)uitzendbureaus. Hier vind je vaak een ruim aanbod voor baantjes die jij als student kunt doen. 

Werken en wonen in Nijmegen

Huisje, baantje, studie. Wanneer je werkt en studeert in Nijmegen is het ideaal om natuurlijk ook in de stad te wonen. SSH& is de organisatie voor studentenkamers in Nijmegen. Je maakt gemakkelijk een account aan op onze website, het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een geldig studiebewijs. Wanneer je bent ingeschreven bij SSH& kan je elke woensdag na 12.00 wekelijks reageren op één kamer. Wij maken gebruik van een lotingssysteem om iedereen een eerlijke kans te geven op het bemachtigen van hun ideale kamer in Nijmegen. Meer over het lotingssysteem lees je op deze pagina.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon