Studentenappartement Nijmegen

Studeren in Nijmegen

Je hebt gekozen voor een studie in Nijmegen. Jouw studententijd in Nijmegen gaat nu echt beginnen. Nijmegen is een heerlijke stad om als student te wonen, vanwege de fijne plekken en mensen. Zo kent de stad een rijk verenigingsleven: er zijn verschillende studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen waar jij uit kan kiezen om jouw studententijd nóg leuker te maken. Plekken zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark maken je ervaring in deze stad helemaal compleet. 

Studentenappartement 

Op zoek naar een studentenappartement in Nijmegen om optimaal te kunnen genieten van jouw studententijd? SSH& kan je hierbij mogelijk helpen. We zijn de grootste studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem en we bieden veel kamers en woningen aan. 

SSH& als huisvester 

Een fijn thuis tijdens je studententijd is belangrijk, en wij helpen je hier graag bij. Momenteel hebben we bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden. Het is ons doel om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Aanverwante doelgroepen, zoals internationals, zijn natuurlijk ook meer dan welkom. 

Reageren op het aanbod

Het krijgen van een kamer of appartement, hoe werkt het? We verdelen onze kamers op basis van loting. Je maakt dus elke week kans op een kamer. Je moet hiervoor wel een gratis profiel hebben aangemaakt op onze website en in het bezit zijn van een geldig studiebewijs. Elke woensdag om 12:00u staat het nieuwe aanbod online. Je kunt dan reageren op één kamer. Goed om te weten, je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer. Als je eenmaal bij ons huurt kan je ook reageren op woningen en appartementen. 

SSH& helpt je graag aan een fijne plek tijdens je studententijd in Nijmegen. Schrijf je in en maak elke week kans op een kamer. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon