Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Studentenappartement Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Studeren in Nijmegen

Je hebt gekozen voor een studie in Nijmegen. Jouw studententijd in Nijmegen gaat nu echt beginnen. Nijmegen is een heerlijke stad om als student te wonen, vanwege de fijne plekken en mensen. Zo kent de stad een rijk verenigingsleven: er zijn verschillende studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen waar jij uit kan kiezen om jouw studententijd nóg leuker te maken. Plekken zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark maken je ervaring in deze stad helemaal compleet. 

Studentenappartement 

Op zoek naar een studentenappartement in Nijmegen om optimaal te kunnen genieten van jouw studententijd? SSH& kan je hierbij mogelijk helpen. We zijn de grootste studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem en we bieden veel kamers en woningen aan. 

SSH& als huisvester 

Een fijn thuis tijdens je studententijd is belangrijk, en wij helpen je hier graag bij. Momenteel hebben we bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen en bijna 80 stadspanden. Het is ons doel om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Aanverwante doelgroepen, zoals internationals, zijn natuurlijk ook meer dan welkom. 

Reageren op het aanbod

Het krijgen van een kamer of appartement, hoe werkt het? We verdelen onze kamers op basis van loting. Je maakt dus elke week kans op een kamer. Je moet hiervoor wel een gratis profiel hebben aangemaakt op onze website en in het bezit zijn van een geldig studiebewijs. Elke woensdag om 12:00u staat het nieuwe aanbod online. Je kunt dan reageren op één kamer. Goed om te weten, je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer. Als je eenmaal bij ons huurt kan je ook reageren op woningen en appartementen. 

SSH& helpt je graag aan een fijne plek tijdens je studententijd in Nijmegen. Schrijf je in en maak elke week kans op een kamer. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon