Studentenappartement Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Arnhem studentenstad

Je begint aan je studententijd in Arnhem, en het is fijn om dan op kamers te gaan. Zo kan jij vanuit je studentenappartement in Arnhem het moois van de stad ontdekken, en volop genieten van je studententijd. Geniet van het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome in het fijne Arnhem. Je gaat een mooie tijd tegemoet in deze stad met je medestudenten en huisgenoten.

Studentenappartement

SSH& biedt goede en betaalbare kamers aan in Arnhem. Zo zijn er ook een aantal woningen waar studenten terecht kunnen. Natuurlijk hoort hierbij een goede dienstverlening. We zijn ooit begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen en zijn door de jaren heen groter en groter geworden. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we de grootste studentenhuisvester zijn van Nijmegen én Arnhem. We helpen je graag bij je zoektocht naar een studentenwoning in Arnhem.

SSH& als studentenhuisvester

Studenten die een thuis zoeken tijdens hun studietijd in Arnhem of Nijmegen helpen wij graag. We hebben bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ook ongeveer 80 stadspanden. Hierdoor zijn wij dé studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem. SSH& staat voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Arnhem en Nijmegen. Natuurlijk staan we ook open voor aanverwante doelgroepen, zoals internationals, die een kortere tijd willen verblijven in een van deze steden.

Reageren op een kamer of woning 

Elke week opnieuw maak je kans op een kamer of woning in Arnhem, dankzij ons nieuwe lotingsysteem. Je maakt een gratis profiel aan op onze website en hierna kan je gaan beginnen met reageren. Wel dien je in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs. Elke woensdag om 12:00u komt het nieuwe aanbod online. Je mag dan op één kamer of woning in Arnhem reageren.

Wij helpen je graag bij het vinden van een studentenappartement of kamer in Arnhem. Maak een profiel aan op onze website, en reageer op het nieuwe wekelijkse aanbod. Onthoud dat je elke week opnieuw kans maakt. Dan heb ook jij binnenkort hopelijk een fijne plek in Arnhem die je je thuis kan gaan noemen. Een thuis tijdens je studententijd bij SSH&.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon