Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Op kamers in Arnhem

Arnhem, fijne studentenstad

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Een eigen plek

Op kamers gaan in de stad waar je studeert is natuurlijk hartstikke leuk. Dat stukje vrijheid en zelfstandigheid hoort ook wel een beetje bij studeren. SSH& is de partij voor studentenhuisvesting in Arnhem. We begonnen ooit als studentenhuisvester in Nijmegen en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Arnhem én Nijmegen. 

SSH& als studentenhuisvester

Wij helpen studenten die een thuis zoeken in Arnhem tijdens hun studententijd graag. In Arnhem en Nijmegen bieden we veel kamers en woningen aan. Zo hebben we in totaal bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ook ongeveer 80 stadspanden. SSH&, hier wonen studenten. We willen zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. We staan natuurlijk ook open voor aanverwante doelgroepen en personen die hier wellicht voor een kortere tijd willen verblijven. 

Reageren op het aanbod

We hebben een lotingsysteem waardoor je elke week kans maakt op een kamer. Om te kunnen reageren moet je een gratis profiel op onze website aanmaken. Ook dien je in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs. In Arnhem kun je direct op onze kamers én woningen reageren. Het nieuwe aanbod komt elke week op woensdag om 12:00u online. 

We helpen je graag bij het vinden van een fijn, veilig en betaalbaar thuis tijdens je studententijd in Arnhem. Schrijf je in en maak elke week kans op een kamer. 

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon