Nijmegen studentenkamer

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Studeren in Nijmegen

Je gaat studeren en je studententijd gaat beginnen. Veel studenten zijn je al voorgegaan in Nijmegen, vanwege al het moois dat de stad je te bieden heeft. De stad kent een rijk verenigingsleven, er zijn verschillende studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen waar je uit kan kiezen. De stad zelf kent een fijn karakter, mede dankzij de mooie binnenstad, de Nijmeegse Vierdaagse en plekken zoals het Waalstrandje. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen in deze gezellige stad. 

Een thuis tijdens je studententijd

Je bent op zoek naar een eigen plek in Nijmegen, om tijdens je studententijd zelfstandiger te worden en ultiem te kunnen genieten. SSH& biedt veel kamers te huur aan in Nijmegen. Ooit zijn we ook als studentenhuisvester begonnen in deze prachtstad, en we hebben inmiddels ook veel kamers en woningen in ons bezit in Arnhem. Inmiddels zijn we de grootste studentenhuisvester in Nijmegen én Arnhem. 

Studentenkamer huren bij SSH&

Een studentenkamer vinden in Nijmegen is niet altijd even makkelijk. We helpen je hier graag bij. Momenteel bezitten we in totaal bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen én ongeveer 80 stadspanden in Arnhem en Nijmegen. Het is dan ook ons doel om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan we ook open voor mensen die hier gedurende een kortere tijd willen verblijven, zoals internationals. 

Reageren op kamers

Hoe kom je aan een studentenkamer van SSH& in Nijmegen? We hebben een lotingsysteem waarmee we ons aanbod verdelen, waardoor jij elke week opnieuw kans maakt op een kamer. Het is belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website én een geldig studiebewijs hebt. Het nieuwe woningaanbod komt iedere week op woensdag om 12:00u online. Je reageert dan op één kamer, want je wooncarrière bij SSH& begint bij het huren van een kamer. Wanneer je een kamer bij ons huurt kan je ook reageren op woningen, en zo misschien wel doorverhuizen naar een studentenwoning in Nijmegen. 

SSH& helpt je graag bij het vinden van een fijne en betaalbare studentenkamer in Nijmegen. Schrijf je in op onze website, en bekijk wekelijks het woningaanbod. Je maakt elke week opnieuw kans op een kamer, dus het is zeker de moeite waard. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon