Nijmegen studentenkamer

Studeren in Nijmegen

Je gaat studeren en je studententijd gaat beginnen. Veel studenten zijn je al voorgegaan in Nijmegen, vanwege al het moois dat de stad je te bieden heeft. De stad kent een rijk verenigingsleven, er zijn verschillende studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen waar je uit kan kiezen. De stad zelf kent een fijn karakter, mede dankzij de mooie binnenstad, de Nijmeegse Vierdaagse en plekken zoals het Waalstrandje. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen in deze gezellige stad. 

Een thuis tijdens je studententijd

Je bent op zoek naar een eigen plek in Nijmegen, om tijdens je studententijd zelfstandiger te worden en ultiem te kunnen genieten. SSH& biedt veel kamers te huur aan in Nijmegen. Ooit zijn we ook als studentenhuisvester begonnen in deze prachtstad, en we hebben inmiddels ook veel kamers en woningen in ons bezit in Arnhem. Inmiddels zijn we de grootste studentenhuisvester in Nijmegen én Arnhem. 

Studentenkamer huren bij SSH&

Een studentenkamer vinden in Nijmegen is niet altijd even makkelijk. We helpen je hier graag bij. Momenteel bezitten we in totaal bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen én bijna 80 stadspanden in Arnhem en Nijmegen. Het is dan ook ons doel om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan we ook open voor mensen die hier gedurende een kortere tijd willen verblijven, zoals internationals. 

Reageren op kamers

Hoe kom je aan een studentenkamer van SSH& in Nijmegen? We hebben een lotingsysteem waarmee we ons aanbod verdelen, waardoor jij elke week opnieuw kans maakt op een kamer. Het is belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website én een geldig studiebewijs hebt. Het nieuwe woningaanbod komt iedere week op woensdag om 12:00u online. Je reageert dan op één kamer, want je wooncarrière bij SSH& begint bij het huren van een kamer. Wanneer je een kamer bij ons huurt kan je ook reageren op woningen, en zo misschien wel doorverhuizen naar een studentenwoning in Nijmegen. 

SSH& helpt je graag bij het vinden van een fijne en betaalbare studentenkamer in Nijmegen. Schrijf je in op onze website, en bekijk wekelijks het woningaanbod. Je maakt elke week opnieuw kans op een kamer, dus het is zeker de moeite waard. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven