Nijmegen kamers

Op kamers in Nijmegen

Wil jij op kamers in Nijmegen? Dat begrijpen wij wel, de stad heeft een prachtig stadscentrum en is rijk aan mooie parken en vele uitgaansgelegenheden. Met ongeveer 45.000 studenten aan de universiteit en hogeschool is Nijmegen dan ook echt een studentenstad. De ideale kamer heb je makkelijk gevonden tussen het aanbod van SSH&. Hieronder vind je meer informatie over kamers in Nijmegen. 

Wonen in een voormalig verpleegstersflat

De campus van de Radboud Universiteit is het centrum tijdens je studie in Nijmegen. Het studentencomplex Nestor is een voormalige verpleegstersflat dat midden op de campus ligt. Vanuit het complex loop je binnen enkele minuten naar de universiteit of de HAN. Parkjes vind je in de buurt van de campus genoeg net als een spar voor last minute boodschappen. Met de auto en het openbaar vervoer is de campus goed te bereiken en in 15 minuten fiets je naar het centrum van Nijmegen. 

Studentencomplex Hoogeveldt

Net buiten de campus tref je het studentencomplex Hoogeveldt. Het is niet zo bijzonder wonen als in een voormalig verpleegstersflat op de campus, maar daar komen ook voordelen bij kijken. Het complex heeft een eigen fietsenmaker die gratis je fiets repareert en bij het complex tref je een eigen supermarkt en café. 

Kamers dichtbij het centraal Station

Voor de student die in Nijmegen op kamers gaat en dichtbij het stadscentrum en het station wil wonen is het studentencomplex Talia een perfecte optie. Het complex ligt naast het station van Nijmegen met een van de meest bekende parken van Nederland, het Kronenburgpark op loopafstand. De campus bereik je fietsend binnen 15 minuten en het centrum ligt binnen loopafstand.

Kamers in heel Nijmegen

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden om in Nijmegen op kamers te gaan. Of je in de stad op kamers wilt, op of aan de campus, bij SSH& vind je jouw ideale kamer. SSH& werkt met een lotingsysteem waarmee je kans maakt om een kamer te krijgen. Op deze manier heeft iedereen gelijke kansen op hun ideale kamer in Nijmegen. Je schrijft je gratis in via onze website en kunt één keer per week deelnemen aan een loting. Belangrijk is wel dat je een studiebewijs kunt aantonen om je inschrijving af te ronden. Elke woensdag om 12:00 uur kun je weer opnieuw meeloten.

Meer weten over het lotingssysteem? Neem deze pagina dan even door!

SSH& helpt je graag bij je zoektocht tussen alles kamers in Nijmegen. Neem contact met ons op via de website.

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder
Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon