Geen objecten gevonden

Nijmegen kamers

Op kamers in Nijmegen

Wil jij op kamers in Nijmegen? Dat begrijpen wij wel, de stad heeft een prachtig stadscentrum en is rijk aan mooie parken en vele uitgaansgelegenheden. Met ongeveer 45.000 studenten aan de universiteit en hogeschool is Nijmegen dan ook echt een studentenstad. De ideale kamer heb je makkelijk gevonden tussen het aanbod van SSH&. Hieronder vind je meer informatie over kamers in Nijmegen. 

Wonen in een voormalig verpleegstersflat

De campus van de Radboud Universiteit is het centrum tijdens je studie in Nijmegen. Het studentencomplex Nestor is een voormalige verpleegstersflat dat midden op de campus ligt. Vanuit het complex loop je binnen enkele minuten naar de universiteit of de HAN. Parkjes vind je in de buurt van de campus genoeg net als een spar voor last minute boodschappen. Met de auto en het openbaar vervoer is de campus goed te bereiken en in 15 minuten fiets je naar het centrum van Nijmegen. 

&nbs

Studentencomplex Hoogeveldt

Net buiten de campus tref je het studentencomplex Hoogeveldt. Het is niet zo bijzonder wonen als in een voormalig verpleegstersflat op de campus, maar daar komen ook voordelen bij kijken. Het complex heeft een eigen fietsenmaker die gratis je fiets repareert en bij het complex tref je een eigen supermarkt en café. 

&nbs

Kamers dichtbij het centraal Station

Voor de student die in Nijmegen op kamers gaat en dichtbij het stadscentrum en het station wil wonen is het studentencomplex Talia een perfecte optie. Het complex ligt naast het station van Nijmegen met een van de meest bekende parken van Nederland, het Kronenburgpark op loopafstand. De campus bereik je fietsend binnen 15 minuten en het centrum ligt binnen loopafstand.

&nbs

Kamers in heel Nijmegen

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden om in Nijmegen op kamers te gaan. Of je in de stad op kamers wilt, op of aan de campus, bij SSH& vind je jouw ideale kamer. SSH& werkt met een lotingsysteem waarmee je kans maakt om een kamer te krijgen. Op deze manier heeft iedereen gelijke kansen op hun ideale kamer in Nijmegen. Je schrijft je gratis in via onze website en kunt één keer per week deelnemen aan een loting. Belangrijk is wel dat je een studiebewijs kunt aantonen om je inschrijving af te ronden. Elke woensdag om 12:00 uur kun je weer opnieuw meeloten.

Meer weten over het lotingssysteem? Neem deze pagina dan even door!

SSH& helpt je graag bij je zoektocht tussen alles kamers in Nijmegen. Neem contact met ons op via de website.