Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Nijmeegse studentenverenigingen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Een studie volgen die je leuk vindt, en optimaal genieten van je studentenleven. Dat klinkt toch heerlijk? En zo lastig hoeft het helemaal niet te zijn. Je aanmelden bij een studentenvereniging kan enorm helpen.

Alleen maar voordelen

Als je bij een studentenvereniging zit geniet je van een hoop voordelen. Je leert veel mensen kennen, kan meedoen aan te gekke activiteiten en je hebt altijd wel iemand om mee te gaan stappen. Er zijn een verschillende soorten verenigingen in Nijmegen.

Alle soorten verenigingen

Je hebt gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen, religieuze verenigingen en muziekverenigingen. De gezelligheidsvereniging is het meest populair. Bij deze vereniging staat kameraadschap centraal. In Nijmegen zijn er 4 gezelligheidsverenigingen waar je uit kunt kiezen:

  • N.D.F. ARGUS
  • N.S.V Ovum Novum
  • Karpe Noktem
  • N.S.V. Carolus Magnus

Mis niks van jouw studentenvereniging

Wanneer jij je hebt aangesloten bij een studentenvereniging wil je niks missen van alle leuke activiteiten. Het is vervelend als je steeds heen en weer moet rijden. Hoe lekker zou het zijn om je eigen studentenwoning- of kamer te hebben? Bij SSH& kan je je inschrijven voor een huurwoning- of kamer. Elke woensdag om 12:00 uur kun je reageren op een kamer/woning die beschikbaar is. Je kunt tot de volgende woensdag 11:00 uur reageren. Dan wordt er willekeurig gekozen wie de kamer krijgt.

Schrijf je snel in

Wil jij genieten van een eigen woning/kamer vlak bij jouw studentenvereniging? Meld je dan snel aan. Je hoeft enkel je profiel in te vullen en een studiebewijs te hebben. Super makkelijk en je kunt gelijk reageren.

 

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon