Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Kamerverhuur Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Waarom is Nijmegen de leukste studentenstad?

Nijmegen staat erom bekend dat het een echte studentenstad is. Daarom zijn er veel faciliteiten zijn voor studenten. Zo zijn er bijvoorbeeld enorm veel verenigingen. Je kan kiezen voor een studenten- studie- sport of gezelligheidsvereniging. Ook zijn er genoeg studieplekken in Nijmegen waar jij rustig kan leren voor je volgende tentamen. Het is een groeiende stad waar steeds meer studenten komen wonen.

Op kamers in Nijmegen

Als je op kamers wilt in Nijmegen ben je niet de enige. Het is namelijk een erg populaire plek voor studenten, door  dit maakt het leven als student natuurlijk wel leuker. Je woont namelijk samen met allemaal medestudenten. Wil je graag op kamers in Nijmegen? Dan zit je bij SSH& goed! SSH& is namelijk de partij voor studentenhuisvesting in Nijmegen. Dit is omdat we de grootste studentenhuisvester van Nijmegen zijn.

Een kamer huren

Spannend, je gaat voor het eerst een eigen kamer huren, eindelijk een eigen plek. Maar hoe pak je dit aan? Wij zetten voor jou het proces op een rijtje:

Waar wil je wonen? Dat is de eerste vraag die je jezelf stelt. Je wil natuurlijk vlakbij je studie wonen. Bij SSH& kunnen wij je helpen aan een kamer in Nijmegen!

  • Stel voor jezelf vast welke eisen je hebt aan een kamer. Wil je bijvoorbeeld een zelfstandige kamer hebben, of wil je graag een kamer waarbij je voorzieningen zoals douche, toilet en keuken deelt met andere ganggenoten?
  • Reageer wekelijks op ons nieuwe aanbod
  • Ga hospiteren. Een tip voor hospiteren: blijf jezelf.

Ben je gekozen? Gefeliciteerd! Wij wensen je veel plezier met jouw studentenleven in Nijmegen.

Waarom bij SSH&?

Bij SSH& beschikken we over ruim 7.000 wooneenheden in 30 wooncomplexen. Daardoor is de kans groot dat er ook een plekje voor jou is. We werken met een lotingsysteem zodat iedereen op een eerlijke manier wekelijks kans maakt op een kamer. Je kan gratis een profiel maken op onze website. Het enige wat je nodig hebt is een geldig studiebewijs. Een nieuw aanbod aan kamers verschijnt elke woensdag om 12:00, reageren maar!

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon