Kamerverhuur Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Arnhem als studentenstad

Je staat aan het begin van je studententijd en je wilt graag op kamers in Arnhem. De stad heeft veel mooie plekken, denk aan het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Als student ga jij hier een hele fijne tijd tegemoet samen met alle andere studenten.

Kamers in Arnhem

Om optimaal te kunnen genieten van het studentenleven wil je natuurlijk graag op kamers gaan in de stad waar je gaat studeren, in jouw geval Arnhem. SSH& is dé partij voor kamerverhuur in Arnhem. Ooit zijn we begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen en we zijn zo door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een kamer in Arnhem.

Over SSH& als verhuurder

We staan klaar voor studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd. We bieden veel kamers en woningen aan. In Arnhem en Nijmegen hebben we in totaal bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden. Wij verzorgen graag voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan wij ook open voor aanverwante doelgroepen en personen, zoals internationals, die hier voor een korte tijd willen verblijven.

Inschrijven en reageren op aanbod

Je maakt middels ons lotingsysteem elke week kans op een kamer. Hiervoor moet je een gratis profiel bij ons aanmaken. Ook dien je te beschikken over een geldig studiebewijs. Elke week op woensdag om 12:00u komt er nieuw aanbod op onze site en kan je reageren op één kamer. In Arnhem kun je direct op zowel onze kamers als woningen reageren.

Een fijn, veilig en betaalbaar thuis voor jou tijdens je studententijd in Arnhem. We helpen je graag bij deze zoektocht en elke week opnieuw maak je kans op een kamer. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon