Geen objecten gevonden

Kamerverhuur Arnhem

Arnhem als studentenstad

Je staat aan het begin van je studententijd en je wilt graag op kamers in Arnhem. De stad heeft veel mooie plekken, denk aan het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Als student ga jij hier een hele fijne tegemoet samen met alle andere studenten.

Kamers in Arnhem

Om optimaal te kunnen genieten van het studentenleven wil je natuurlijk graag op kamers gaan in de stad waar je gaat studeren, in jouw geval Arnhem. SSH& is dé partij voor kamerverhuur in Arnhem. Ooit zijn we begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen en we zijn zo door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Nijmegen en Arnhem. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een kamer in Arnhem.

Over SSH& als verhuurder

We staan klaar voor studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd. We bieden veel kamers en woningen aan. In Arnhem en Nijmegen hebben we in totaal bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen en bijna 80 stadspanden. Wij verzorgen graag voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan wij ook open voor aanverwante doelgroepen en personen, zoals internationals, die hier voor een korte tijd willen verblijven.

Inschrijven en reageren op aanbod

Je maakt middels ons lotingsysteem elke week kans op een kamer. Hiervoor moet je een gratis profiel bij ons aanmaken. Ook dien je te beschikken over een geldig studiebewijs. Elke week op woensdag om 12:00u komt er nieuw aanbod op onze site en kan je reageren op één kamer. In Arnhem kun je direct op zowel onze kamers als woningen reageren.

Een fijn, veilig en betaalbaar thuis voor jou tijdens je studententijd in Arnhem. We helpen je graag bij deze zoektocht en elke week opnieuw maak je kans op een kamer. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven