Geen objecten gevonden

Kamers in Nijmegen

Op kamers in Nijmegen

Start jij met studeren en wil je op kamers in Nijmegen? Dan is SSH& dé partij om de perfecte kamer in Nijmegen te vinden. Veel studenten zijn je al voorgegaan. In totaal telt Nijmegen meer dan 20.000 studenten die in de stad wonen. Of je nou in de buurt van het station, stadscentrum of de campus in nijmegen op kamers wilt gaan SSH& heeft met meer dan 7.000 kamers in Nijmegen en Arnhem het grootste aanbod. 

&nbs

Studeren in Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland een staat vol met prachtige oude gebouwen. De stad is groen van binnen door zijn vele parkjes en heeft een campus met alles erop en eraan voor studenten. Met al deze studenten komt de stad ‘s avonds tot leven en ontmoet je gemakkelijk nieuwe vrienden. Als je studeert aan de Radboud Universiteit of de HAN heb je een waslijst aan faciliteiten binnen handbereik zoals een Subway en een Spar. Je loopt met een paar minuten naar een parkje waar je kunt genieten van het mooie weer en je stapt zo de bus of trein in naar het centrum. 

&nbs

Studentenverenigingen

Nijmegen heeft ontzettend veel studentenverenigingen. TIjdens je studie kun je hier makkelijk nieuwe studenten ontmoeten. Naast de tientallen studieverenigingen binnen de Radboud Universiteit en de HAN is er voor elke student een passende studentenvereniging. Nijmegen telt 15 culturele verenigingen, elke tak van sport kan beoefend worden binnen de bestaande sportverenigingen, er zijn genoeg gezelligheidsverenigingen en een aantal levensbeschouwelijke verenigingen. Voor studenten die op internationaal gebied actief willen zijn bestaan er internationale studentenvereniging.   

&nbs

Activiteiten voor studenten

Naast de activiteiten die door de studentenverenigingen worden georganiseerd is er veel te doen voor studenten die op kamers in Nijmegen wonen. Nijmegen telt ongeveer 150 kroegen en cafés die dol zijn op de studenten. Naast het uitgaan in kroegen worden er regelmatig techno house feesten georganiseerd in De Oude Honigfabriek en worden er veel concerten gegeven in de evenementenlocatie Doornroosje.

&nbs

Een kamer huren bij SSH&

Wanneer je op kamers in Nijmegen gaat is SSH& dé partij om jouw nieuwe thuis te vinden. Wanneer je een kamer in het vizier hebt neem je via onze website deel aan de loting. Elke woensdag vanaf 12:00 uur kan je deelnemen aan één loting. Op deze manier maak je eerlijk kans op een kamer. Om je in te schrijven heb je een geldig studiebewijs nodig, nadat je bent ingeschreven kan je direct het woningaanbod bekijken en op jacht gaan naar jouw nieuwe thuis. 


Op deze pagina vind je meer informatie over het lotingssysteem van SSH&.