Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Kamers in Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Op kamers in Nijmegen

Start jij met studeren en wil je op kamers in Nijmegen? Dan is SSH& dé partij om de perfecte kamer in Nijmegen te vinden. Veel studenten zijn je al voorgegaan. In totaal telt Nijmegen meer dan 20.000 studenten die in de stad wonen. Of je nou in de buurt van het station, stadscentrum of de campus in nijmegen op kamers wilt gaan SSH& heeft met meer dan 7.300 kamers in Nijmegen en Arnhem het grootste aanbod. 

Studeren in Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland een staat vol met prachtige oude gebouwen. De stad is groen van binnen door zijn vele parkjes en heeft een campus met alles erop en eraan voor studenten. Met al deze studenten komt de stad ‘s avonds tot leven en ontmoet je gemakkelijk nieuwe vrienden. Als je studeert aan de Radboud Universiteit of de HAN heb je een waslijst aan faciliteiten binnen handbereik zoals een Subway en een Spar. Je loopt met een paar minuten naar een parkje waar je kunt genieten van het mooie weer en je stapt zo de bus of trein in naar het centrum. 

Studentenverenigingen

Nijmegen heeft ontzettend veel studentenverenigingen. TIjdens je studie kun je hier makkelijk nieuwe studenten ontmoeten. Naast de tientallen studieverenigingen binnen de Radboud Universiteit en de HAN is er voor elke student een passende studentenvereniging. Nijmegen telt 15 culturele verenigingen, elke tak van sport kan beoefend worden binnen de bestaande sportverenigingen, er zijn genoeg gezelligheidsverenigingen en een aantal levensbeschouwelijke verenigingen. Voor studenten die op internationaal gebied actief willen zijn bestaan er internationale studentenvereniging.   

Activiteiten voor studenten

Naast de activiteiten die door de studentenverenigingen worden georganiseerd is er veel te doen voor studenten die op kamers in Nijmegen wonen. Nijmegen telt ongeveer 150 kroegen en cafés die dol zijn op de studenten. Naast het uitgaan in kroegen worden er regelmatig techno house feesten georganiseerd in De Oude Honigfabriek en worden er veel concerten gegeven in de evenementenlocatie Doornroosje.

Een kamer huren bij SSH&

Wanneer je op kamers in Nijmegen gaat is SSH& dé partij om jouw nieuwe thuis te vinden. Wanneer je een kamer in het vizier hebt neem je via onze website deel aan de loting. Elke woensdag vanaf 12:00 uur kan je deelnemen aan één loting. Op deze manier maak je eerlijk kans op een kamer. Om je in te schrijven heb je een geldig studiebewijs nodig, nadat je bent ingeschreven kan je direct het woningaanbod bekijken en op jacht gaan naar jouw nieuwe thuis. 


Op deze pagina vind je meer informatie over het lotingssysteem van SSH&.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon