Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Kamerhuur Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Sta je op het punt om te beginnen met je studie, of overweeg je na de start om op kamers te gaan in Arnhem? Dan ben je bij SSH& op het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale woning in de culturele hoofdstad van Gelderland. 

De culturele hoofdstad van Nederland?

Ja, Arnhem is niet alleen de culturele hoofdstad van Gelderland, maar wordt ook gezien als het modecentrum van Nederland! Voor elke student biedt de stad veel mogelijkheden. Cultuur opdoen in theaters en bij concerten, op pad gaan in de natuur rondom de stad of ‘s avonds stappen en bij de vele uitgaansgelegenheden op zoek gaan naar de beste tap. In Arnhem kan het allemaal.

Een kamer huren in Arnhem

De beste studententijd beleef je natuurlijk wanneer je op kamers gaat in de stad waar je studeert. In jouw geval Arnhem. SSH& is dé partij voor kamerhuur in Arnhem. Door de jaren heen zijn we gegroeid van huisvesting in Nijmegen tot de grootste aanbieder van studentenkamers in Arnhem en Nijmegen. Met meer dan 7.300 kamers in 31 complexen en 80 stadspanden is het geen moeite om jouw nieuwe thuis te vinden. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een kamer in Arnhem. 

Huren bij SSH&

Wij werken met een lotingssysteem waardoor iedereen een gelijke kans maakt op hun nieuwe thuis. Wanneer je een kamer op het oog hebt, kun je elke woensdag na 12:00 uur deelnemen aan de loting. Om deel te nemen maak je gratis een account aan op onze website. Je hebt ook een geldig studiebewijs nodig. Als je bent ingeschreven kan je het woningaanbod bekijken en op jacht gaan naar jouw ideale kamer. Elke week kan je deelnemen aan één loting.

Meer informatie over het lotingssysteem van SSH& vind je op deze pagina.

Over SSH&

We helpen je graag aan een veilige, fijne en betaalbare plek in Arnhem die jij tijdens je studietijd je thuis kan noemen. Wekelijks maak je kans op een kamer, dus maak een gratis profiel aan en houd het aanbod in de gaten.

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon