Geen objecten gevonden

Kamerhuur Arnhem

Sta je op het punt om te beginnen met je studie, of overweeg je na de start om op kamers te gaan in Arnhem? Dan ben je bij SSH& op het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale woning in de culturele hoofdstad van Gelderland. 

De culturele hoofdstad van Nederland?

Ja, Arnhem is niet alleen de culturele hoofdstad van Gelderland, maar wordt ook gezien als het modecentrum van Nederland! Voor elke student biedt de stad veel mogelijkheden. Cultuur opdoen in theaters en bij concerten, op pad gaan in de natuur rondom de stad of ‘s avonds stappen en bij de vele uitgaansgelegenheden op zoek gaan naar de beste tap. In Arnhem kan het allemaal.

Een kamer huren in Arnhem

De beste studententijd beleef je natuurlijk wanneer je op kamers gaat in de stad waar je studeert. In jouw geval Arnhem. SSH& is dé partij voor kamerhuur in Arnhem. Door de jaren heen zijn we gegroeid van huisvesting in Nijmegen tot de grootste aanbieder van studentenkamers in Arnhem en Nijmegen. Met meer dan 7.000 kamers in 26 complexen en 80 stadspanden is het geen moeite om jouw nieuwe thuis te vinden. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een kamer in Arnhem. 

Huren bij SSH&

Wij werken met een lotingssysteem waardoor iedereen een gelijke kans maakt op hun nieuwe thuis. Wanneer je een kamer op het oog hebt, kun je elke woensdag na 12:00 uur deelnemen aan de loting. Om deel te nemen maak je gratis een account aan op onze website. Je hebt ook een geldig studiebewijs nodig. Als je bent ingeschreven kan je het woningaanbod bekijken en op jacht gaan naar jouw ideale kamer. Elke week kan je deelnemen aan één loting.

Meer informatie over het lotingssysteem van SSH& vind je op deze pagina.

Over SSH&

We helpen je graag aan een veilige, fijne en betaalbare plek in Arnhem die jij tijdens je studietijd je thuis kan noemen. Wekelijks maak je kans op een kamer, dus maak een gratis profiel aan en houd het aanbod in de gaten.