Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Kamer zoeken Nijmegen

Nijmegen als studentenstad

Het is zover, je gaat studeren! De komende jaren staan in het teken van groeien, studeren en ontdekken. Nijmegen wordt jouw thuis de komende jaren, en SSH& helpt je graag bij je zoektocht naar een kamer in Nijmegen. Je kan er zelf voor kiezen hoe actief je wilt zijn in je studententijd, zo zijn er verschillende studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen actief binnen het studentenleven in Nijmegen. Daarnaast is de stad zelf gezellig en er is altijd wel iets te ontdekken. Ontdek de vele mooie plekken die de stad kent, zoals het Waalstrandje en het Kronenburgerpark.

Op zoek naar een kamer

Je wilt een kamer in Nijmegen om tijdens je studententijd ook een fijn thuis te hebben. Als jij een eigen plekje hebt in deze stad, kun je echt gaan genieten van al het moois dat het studentenleven en de stad je te bieden hebben. SSH& biedt veel kamers te huur aan in Nijmegen. We zijn ooit begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, en hebben inmiddels ook veel kamers en woningen in Arnhem. Zo zijn we uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem. 

SSH& als huisvester

Het zoeken naar een kamer in Nijmegen kan overweldigend zijn. SSH& helpt je hier graag bij. We bezitten nu in totaal bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden in Arnhem en Nijmegen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat er voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem is. We staan ook open voor jongeren die bijvoorbeeld een kortere tijd bij ons willen verblijven, zoals internationals. 

Het vinden van een kamer

Ons lotingsysteem maakt het zoeken naar en vinden van een kamer in Nijmegen een beetje makkelijker. Je maakt elke week opnieuw kans op een kamer, door het lotingsysteem waarmee we de kamers verdelen. Allereerst is het belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website én dat je over een geldig studiebewijs beschikt. Hierna kan je reageren op het woningaanbod. Elke woensdag om 12:00u komt het nieuwe aanbod online. Omdat je wooncarrière bij SSH& begint bij het huren van een kamer, kan je elke week reageren op één kamer. Zodra je een kamer bij ons huurt, kan je ook reageren op woningen. 

We helpen je graag bij het vinden van een fijne en betaalbare kamer in Nijmegen. Schrijf je in op onze website, en houd het wekelijkse aanbod goed in de gaten! Je maakt elke week opnieuw kans op een kamer. SSH&, hier wonen studenten. 

Inschrijven

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon