Contact
Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Nederlands
English

Kamer zoeken

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je gaat studeren in Nijmegen, dus natuurlijk wil je hierheen verhuizen. Dat begrijpen we maar al te goed, want Nijmegen heeft je veel te bieden. Nijmegen barst van de gezellige kroegen, leuke eetgelegenheden en culturele initiatieven. Voor de betere muziek ga je naar poppodium Doornroosje. De nieuwste art house producties zie je in filmhuis LUX . Ben je een natuurliefhebber? Ook geen probleem: binnen enkele minuten sta je in de Ooijpolder.

Lees verder

Wat leuk, je gaat op kamers! Maar hoe vind je eigenlijk de perfecte kamer voor jou? Hoe kom je in aanmerking voor die kamer? En waar let je allemaal op bij het zoeken van een kamer? Wij beantwoorden deze vragen voor jou.

Hoe vind ik mijn kamer?

Ben je opzoek naar een kamer in Nijmegen of Arnhem? Dan zit je bij SSH& op het juiste adres. Wij verdelen namelijk onze kamers en woningen via een loting, je maakt dus wekelijks kans! Er komen elke woensdag om 12 uur vrijgekomen kamers en woningen op onze aanbodpagina te staan. Reageren kan tot de volgende woensdag 11 uur. En let op, je mag maar reageren op één advertentie per week. Daarna worden de kamers en woningen verdeeld door middel van het lotingssysteem.

Hoe werkt dat lotingsysteem dan?

Elke week wordt er geloot tussen iedereen die zich heeft aangemeld voor een bepaalde advertentie. Dit gebeurd door een lotingssysteem, dit systeem kiest volstrekt willekeurig. Het is minder foutgevoelig en 100% eerlijk op deze manier. We willen iedereen de kans op een kamer of studentenwoning geven, daarom hebben wij voor dit systeem gekozen. Iedereen heeft één lot en maakt dus evenveel kans op een kamer.

Waar moet je op letten bij het bekijken van de advertenties?

Waar moet je op letten bij het bekijken van kamers en woningen? En hoe weet je welke het beste bij jou past? Wij zetten een aantal tips op een rijtje waar je op moet letten:

  • Bepaal wat je budget is, zodat je weet wat je aan kunt qua maandlasten. Is een kamer of woning te hoog voor jouw budget? Streep erdoorheen.
  • Bedenk waar in de stad je wil gaan wonen. Hecht je veel waarde aan een rustige buurt? Of wil je juist dichtbij uitgaansgelegenheden gaan wonen?
  • Bedenk welke meubels je allemaal mee wil nemen. Zo kan je kijken of deze ook echt in de woning passen.
  • Ga van te voren nadenken over wat voor woning jij zoekt. Wil je een gezamenlijke woonkamer? Of heb je het liever rustiger en zoek je een zelfstandige kamer?
  • Kijk altijd naar hoe de woning is onderhouden.

Maak snel een gratis profiel aan op onze website en je kan meteen meeloten voor de beschikbare kamers.

JIj bent er klaar voor om bij SSH& op zoek te gaan naar jouw eigen plekje!

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon