Geen objecten gevonden

Kamer te huur Nijmegen

Studentenstad Nijmegen

Je studie in Nijmegen gaat bijna beginnen, en zo ook je studententijd. Nijmegen is een fijne studentenstad met mooie plekken. Zo is er ook een rijk verenigingsleven met diverse studenten- studie- sport- en gezelligheidsverenigingen waardoor jij actief kan genieten van je tijd in Nijmegen. Ontdek de mooie plekken die de stad je te bieden heeft, zoals het Waalstrandje, het Kronenburgerpark en het Keizer Karelplein. Daarnaast kan je jaarlijks genieten van de Nijmeegse Vierdaagse. 

Een eigen plek in Nijmegen

Jij wilt in deze fijne studentenstad op kamers gaan. Zo kan jij zelfstandig beginnen aan deze nieuwe fase van je leven: je studententijd. SSH& biedt veel kamers te huur aan in Nijmegen, zodat jij met volle teugen kan genieten van het studentenleven. We zijn als studentenhuisvester begonnen in deze prachtstad, en bieden inmiddels ook veel kamers aan in Arnhem. Hierdoor zijn we nu de grootste studentenhuisvester van Nijmegen én Arnhem. 

Kamers te huur bij SSH&

We helpen je graag bij de zoektocht naar een fijn nieuw thuis tijdens je tijd in Nijmegen. We bieden in Arnhem en Nijmegen een hoop kamers en woningen aan. Zo bezitten we in totaal bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen én bijna 80 stadspanden. Ons doel is om te zorgen voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. We staan uiteraard ook open voor aanverwante doelgroepen, zoals internationals, die gedurende een kortere tijd willen verblijven in Nijmegen. 

Reageren op het aanbod

Ons lotingsysteem zorgt ervoor dat je elke week weer kans maakt op een kamer. Allereerst is het belangrijk dat je een gratis profiel hebt aangemaakt op onze website. Ook moet je een geldig studiebewijs hebben. Iedere week op woensdag om 12:00u verschijnt het nieuwe woningaanbod online. Je kan dan reageren op één kamer omdat je wooncarrière bij SSH& begint bij het huren van een kamer. Als je eenmaal een kamer bij ons huurt kan je ook gaan reageren op woningen, en zo doorverhuizen. 

We helpen je graag bij het vinden van een fijn, veilig en betaalbaar huis in Nijmegen tijdens je studententijd. Schrijf je in op onze website en maak elke week kans op een kamer. 

Inschrijven