Kamer te huur Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Arnhem, een fijne plek om te wonen

Je studententijd begint bijna en je wilt graag op kamers in Arnhem. Arnhem heeft veel moois te bieden, denk aan het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Samen met medestudenten en huisgenoten ga je een fijne tijd beleven in deze stad.

Op kamers

Om optimaal te kunnen genieten van het studentenleven, wil je natuurlijk op kamers gaan in Arnhem. SSH& biedt veel fijne en betaalbare kamers te huur aan in Arnhem. We zijn begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Nijmegen én Arnhem.

Over SSH&

Wij zijn er voor alle studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd in Arnhem of Nijmegen. In deze steden zijn we dé studentenhuisvester dankzij onze bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen en ongeveer 80 stadspanden. Voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Arnhem en Nijmegen. Daar staan wij voor. Natuurlijk staan wij ook open voor aanverwante doelgroepen en personen, zoals internationals.

Reageren op kamers

Wij werken met een lotingsysteem. Zo maak jij elke week kans op een kamer. Hiervoor dien je een gratis profiel aan te maken op onze website en in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs Je kan dan elke woensdag vanaf 12:00u reageren op één kamer. In Arnhem kun je meteen op kamers én woningen reageren. Ook als je nog niet bij ons huurt.

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een fijne plek in Arnhem, die jij jouw thuis kan noemen. Elke week opnieuw maak je kans op een kamer. Ervaar de fijnste tijden in je studentenjaren in een kamer of woning van SSH& in Arnhem. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon