Geen objecten gevonden

Kamer te huur Arnhem

Arnhem, een fijne plek om te wonen

Je studententijd begint bijna en je wilt graag op kamers in Arnhem. Arnhem heeft veel moois te bieden, denk aan het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome. Samen met medestudenten en huisgenoten ga je een fijne tijd beleven in deze stad.

Op kamers

Om optimaal te kunnen genieten van het studentenleven, wil je natuurlijk op kamers gaan in Arnhem. SSH& biedt veel fijne en betaalbare kamers te huur aan in Arnhem. We zijn begonnen als studentenhuisvester in Nijmegen, en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Nijmegen én Arnhem.

Over SSH&

Wij zijn er voor alle studenten die een thuis zoeken tijdens hun studententijd in Arnhem of Nijmegen. In deze steden zijn we dé studentenhuisvester dankzij onze bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen en bijna 80 stadspanden. Voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Arnhem en Nijmegen. Daar staan wij voor. Natuurlijk staan wij ook open voor aanverwante doelgroepen en personen, zoals internationals.

Reageren op kamers

Wij werken met een lotingsysteem. Zo maak jij elke week kans op een kamer. Hiervoor dien je een gratis profiel aan te maken op onze website en in het bezit te zijn van een geldig studiebewijs Je kan dan elke woensdag vanaf 12:00u reageren op één kamer. In Arnhem kun je meteen op kamers én woningen reageren. Ook als je nog niet bij ons huurt.

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een fijne plek in Arnhem, die jij jouw thuis kan noemen. Elke week opnieuw maak je kans op een kamer. Ervaar de fijnste tijden in je studentenjaren in een kamer of woning van SSH& in Arnhem. SSH&, hier wonen studenten.

Inschrijven