Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Kamer Nijmegen

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Nijmegen, de studentenstad

Je gaat beginnen aan je studie in Nijmegen en je studententijd staat om de hoek. De stad heeft dankzij de vele studenten een rijk verenigingsleven. Zo kunnen studenten er voor kiezen om bij een studenten- studie- sport- of gezelligheidsvereniging te gaan. De must-sees zijn natuurlijk het Keizer Karelplein, het Kronenburgerpark, het Waalstrandje en de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse. Deze groeiende en diverse studentenstad is een fijne plek om je studiejaren door te brengen. 

Op kamers in Nijmegen

Als je begint aan je studententijd wil je misschien ook wel op kamers gaan. Op deze manier heb je net wat meer vrijheid en zelfstandigheid dan thuis, en kan je met volle teugen genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft. SSH& is dé partij voor studentenhuisvesting in Nijmegen. We zijn in deze prachtstad begonnen en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Nijmegen én Arnhem.

SSH& de studentenhuisvester

Jij zoekt een thuis tijdens je studententijd in Nijmegen. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een kamer in Nijmegen. We bieden in zowel Arnhem als Nijmegen veel kamers en woningen aan. In totaal bezitten we bijna 7.000 wooneenheden in 28 wooncomplexen én bijna 80 stadspanden. We zorgen graag voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan we ook open voor andere personen, zoals internationals, die hier een kortere tijd willen verblijven.

Inschrijving en reageren

Dankzij ons lotingsysteem maak je elke week kans op een kamer. Als je in het bezit bent van een geldig studiebewijs, kan je een gratis profiel op onze website aanmaken. Het nieuwe aanbod verschijnt dan iedere week op woensdag om 12:00u online. Je kan dan reageren op één kamer, want je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer. Als je eenmaal een kamer bij ons huurt kan je ook gaan reageren op woningen.

Wij bij SSH& helpen je graag bij het vinden van een fijn, veilig en betaalbaar thuis tijdens je studententijd in Nijmegen. Schrijf je in en maak elke week kans op een kamer in deze fijne studentenstad.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon