Kamer Nijmegen

Nijmegen, de studentenstad

Je gaat beginnen aan je studie in Nijmegen en je studententijd staat om de hoek. De stad heeft dankzij de vele studenten een rijk verenigingsleven. Zo kunnen studenten er voor kiezen om bij een studenten- studie- sport- of gezelligheidsvereniging te gaan. De must-sees zijn natuurlijk het Keizer Karelplein, het Kronenburgerpark, het Waalstrandje en de jaarlijkse Nijmeegse Vierdaagse. Deze groeiende en diverse studentenstad is een fijne plek om je studiejaren door te brengen. 

Op kamers in Nijmegen

Als je begint aan je studententijd wil je misschien ook wel op kamers gaan. Op deze manier heb je net wat meer vrijheid en zelfstandigheid dan thuis, en kan je met volle teugen genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft. SSH& is dé partij voor studentenhuisvesting in Nijmegen. We zijn in deze prachtstad begonnen en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste studentenhuisvester in Nijmegen én Arnhem.

SSH& de studentenhuisvester

Jij zoekt een thuis tijdens je studententijd in Nijmegen. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een kamer in Nijmegen. We bieden in zowel Arnhem als Nijmegen veel kamers en woningen aan. In totaal bezitten we bijna 7.300 wooneenheden in 31 wooncomplexen én ongeveer 80 stadspanden. We zorgen graag voor voldoende, goede en betaalbare huisvesting en daarbij behorende dienstverlening voor studerende jongeren in Nijmegen en Arnhem. Natuurlijk staan we ook open voor andere personen, zoals internationals, die hier een kortere tijd willen verblijven.

Inschrijving en reageren

Dankzij ons lotingsysteem maak je elke week kans op een kamer. Als je in het bezit bent van een geldig studiebewijs, kan je een gratis profiel op onze website aanmaken. Het nieuwe aanbod verschijnt dan iedere week op woensdag om 12:00u online. Je kan dan reageren op één kamer, want je wooncarrière bij SSH& begint bij een kamer. Als je eenmaal een kamer bij ons huurt kan je ook gaan reageren op woningen.

Wij bij SSH& helpen je graag bij het vinden van een fijn, veilig en betaalbaar thuis tijdens je studententijd in Nijmegen. Schrijf je in en maak elke week kans op een kamer in deze fijne studentenstad.

Inschrijven

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon