Contact
Nederlands
Taal / Language
Choose your language

Kamer in Arnhem

Hoe werkt het?

Bij SSH& maak je elke week kans op een kamer! We verdelen de kamers en woningen op basis van loting.

Lees verder
Inschrijven bij SSH&

Zoek je een kamer in Arnhem of Nijmegen? Bij SSH& verdelen we onze kamers en woningen via loting. Je maakt dus elke week kans! Maak snel je gratis profiel aan op onze website. Met een ingevuld profiel en een geldig studiebewijs kun je direct mee loten voor de beschikbare kamers. Kijk wel even of je tot doelgroep behoort.

Lees verder
Vind je kamer

Wekelijks komen er kamers beschikbaar op onze website. Houd het goed in de gaten. Schrijf je in om direct te kunnen reageren op ons aanbod. 

Bekijk ons aanbod
Teken je contract

Zodra we je studiebewijs goedgekeurd hebben, zetten we het contract (digitaal) voor je klaar om te ondertekenen. Je ontvangt een e-mail met informatie. Hierin lees je ook hoe je voor het eerst inlogt in ‘Mijn SSH&- ik huur. Via Mijn SSH&- Ik huur teken je vervolgens je contract. 

Lees verder
Geniet van het studentenleven

Je begint aan je studie in Arnhem, en je wilt hier ook graag op kamers. Dat begrijpen we maar al te goed, want Arnhem heeft je veel moois te bieden. De fijne plekken zoals het modekwartier, de Korenmarkt en het Gelredome zullen jouw studententijd nog leuker maken. Samen met je huisgenoten en medestudenten ga jij een heerlijke tijd tegemoet in Arnhem. 

Lees verder

Op kamers in Arnhem

De start van je studententijd staat voor de deur, tijd om een kamer in Arnhem te huren! Als student in Arnhem woon je in de culturele hoofdstad van Gelderland en ben je omringd door Internationale studenten. Tijdens je studententijd in Arnhem zal je veel studenten uit het buitenland ontmoeten wat een leuke toevoeging is aan jouw ervaring.

Het leven als student in Arnhem

Het studentenleven in Arnhem is uniek. ‘s Avonds zijn er talloze gelegenheden voor een leuke avond en overdag kan je op avontuur in de prachtige natuur waar de stad door omringd is. Geen natuurliefhebber? Dan kan je eindeloos shoppen in het modecentrum van Nederland. Vanuit Arnhem ben je binnen no time op de campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). In de stad reis je gemakkelijk met een uniek openbaar vervoer systeem, een praktische stad voor studenten dus.

Kameraanbod in Arnhem

Als je een kamer in Arnhem wilt huren is SSH& dé partij om een geschikte woning te vinden. Met ruim 26 studentencomplexen en 80 stadspanden in Arnhem en Nijmegen is SSH& de grootste aanbieder van studentenwoningen in beide steden. Wanneer je opzoek gaat naar een kamer in Arnhem zal je zien dat er kamers gemeubileerd worden aangeboden. Dit is voor short stay studenten. Wil je langer op kamers in Arnhem? Dan heeft SSH& ruim aanbod aan gewone kamers. 

Een kamer huren bij SSH&

Het is bij SSH& dus geen probleem om jouw ideale kamer te vinden. Wanneer je een kamer in het vizier hebt, neem je via onze website deel aan de loting. Elke woensdag vanaf 12:00 uur kan je deelnemen aan één loting. Op deze manier maak je eerlijk kans op een kamer. Om je in te schrijven heb je een geldig studiebewijs nodig, nadat je bent ingeschreven kan je direct het woningaanbod bekijken en op jacht gaan naar jouw nieuwe thuis. 

Op deze pagina vind je meer informatie over het lotingssysteem van SSH&.

Over SSH&

Voldoende, goede en betaalbare huisvesting voor studerende jongeren in Arnhem en Nijmegen is waar wij voor staan. Wij helpen je dan ook graag bij het zoeken of inschrijven voor een woning. SSH&, hier wonen studenten.

Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon