Kamer huren Arnhem

Je staat op het punt te beginnen met je studie en bestudeert de mogelijkheden om een kamer te huren in Arnhem. Arnhem is een unieke studentenstad omringd met prachtige natuur en veel culturele eigenschappen. Overdag kun je eindeloos shoppen in het modecentrum van Nederland en ‘s avonds ga je de leukste kroegen en cafés af. Kortom, er is genoeg te beleven in Arnhem.

De culturele hoofdstad van Gelderland

Naast het modecentrum van Nederland is Arnhem de culturele hoofdstad van Gelderland. Er wonen veel internationale studenten in Arnhem wat voor unieke vriendschappen kan zorgen. Naast vele kroegen en cafés is de stad omringd door prachtige natuur en parken waar je tot rust kunt komen en genieten van mooi weer. De veluwe ligt praktisch in je achtertuin! 

Studentenleven in Arnhem

Er is dus veel te beleven in Arnhem, maar de stad is ook praktisch voor studenten die een kamer huren in Arnhem. Het openbaar vervoer is namelijk goed geregeld. Vanaf het station Presikhaaf bereik je de campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in een handomdraai. Met meer dan 10.000 studenten en 100+ cafés komt de stad ‘s avonds tot leven en is er genoeg te beleven. De stad heeft een uniek bussen systeem waardoor je overal gemakkelijk komt.

Kamer huren bij SSH&

Klaar om een kamer te huren in Arnhem? Dan ben je bij SSH& op het juiste adres. SSH& is de organisatie met het ruimste woningaanbod voor kamers in Arnhem & Nijmegen. Wij werken met een lotingsysteem waardoor je wekelijks kans maakt op een kamer. Via onze website maak je een account aan, hiervoor moet je in het bezit zijn van een geldig studiebewijs. Wanneer je een geldig account hebt kun je via de website het woningaanbod bekijken en elke woensdag van 12:00 uur reageren op één kamer. Ook als je nog niet bij ons huurt.

Meer over het lotingssysteem van SSH& leer je op deze website

SSH& helpt je graag bij je zoektocht naar een kamer in Arnhem, die jij jouw thuis kan noemen en waar jij de een fijne studententijd beleeft. 

Inschrijven
Zo werkt het?
Wat is er te huur? Inschrijven Hoe vind ik mijn kamer? Welke complexen zijn er? Yes. Ik mag erin!
Direct naar
Facebook Instagram Ask Simon